Perspektíva 25: CAD/CAM/PLM konferencia

Egy ingyenes születésnapi rendezvény a mérnöki szoftverek világából

2022. szeptember 13., kedd, 18:23

Címkék: cad CAD-modell CAD/CAM/PLM graphIT PLM Perspektíva Siemens NX Siemens Zrt. Solid Edge tervezői szoftver

A graphIT idén ünnepli a 25. évfordulóját, ezt a mérföldkövet egy ingyenes, publikus rendezvény keretén belül ünnepli meg.

Akit érdekel a mérnöki szoftverek világa, annak rengeteg izgalmat tartogat ez a szakmai nap, hiszen aktuális ipari témákat fog feszegetni és a mindennapi mérnöki kihívásokra ad választ, illetve valós megoldást.

A konferenciára érdemes időben érkezni, ugyanis Jeránek Tamás a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója előadásával nyitja meg a rendezvényt, majd Sallay Péter a graphIT Kft. ügyvezetője foglalja össze a cég 25 évének eredményeit és érdekességeit. Ezt követően további izgalmas előadásra lehet számítani és itt történik a 3D Design Contest nyertes pályamunkák bemutatása is.


 

A 3D Design Contestre pályamunkákat október 3-ig van lehetőség elküldeni a graphIT számára. Az idei verseny érdekessége, hogy bármely 3D tervező szoftverben készült pályamunkákat elfogadnak, melyek néhány egyszerű feltételnek megfelelnek. Jelentkezzen a versenyre és nyerje meg az értékes ajándékok egyikét!
 

A 3D Design Contest nevezési feltételeiről itt olvashat és jelentkezhet

 

Fontos megemlíteni, hogy nincs születésnapi parti ajándék nélkül!

Nem csak a 3D Design Contest első 3 helyezettjét díjazzák értékes ajándékokkal, de a rendezvény részvevői között kisorsolnak két darab egy éves felhőalapú ipari szoftver előfizetést! Ami nem más, mint egy NX CAD és Solid Edge.

Nyerjen 1 éves felhőalapú ipari szoftver előfizetést! (forrás: graphIT Kft./CNC Media)

 

Csatlakozzon az év CAD/CAM/PLM rendezvényéhez 2022. október 5-én a GoBudaMallban!

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek