Nem rendezik meg idén a stuttgarti VISION kiállítást

2020. július 07., kedd, 15:24

Címkék: gépi látás járvány messe stuttgart Stuttgart vírus vision VISION 2016

A gépi látásrendszerek vezető szakkiállításának több fontos kiállító partnere visszamondta a részvételt, így a Messe Stuttgart a kiállítás törlése mellett döntött.

A Messe Stuttgart az elmúlt hetekben intenzív tárgyalásokat folytatott a VISION kiállítóival. "A megbeszélések során nyilvánvalóvá vált, hogy a VISION idén nem rendezhető meg a megszokott színvonalon, az esemény magas nemzetközisége és a még mindig érvényben lévő utazási korlátozások miatt - jelentette be Florian Niethammer, a VISION projektmenedzsere. - A kiállítókkal és a szakmai partnerekkel egyeztetve tehát arra a döntésre jutottunk, hogy a VISION szakkiállítás idén nem kerülhet megrendendezésre."

Felmérést indítottak az ipar igényeinek kielégítésére és a megfelelő intézkedések meghatározására

A Messe Stuttgart egy felmérést végez az iparban felmerült igények kielégítésére és a megfelelő intézkedések meghatározására. "Fontos számunkra, hogy többet tudjunk meg a 2020-as VISION törlésének a kiállítókra és a látogatókra gyakorolt ​​hatásáról, ezért konkrét visszajelzéseket gyűjtünk" - tette hozzá Niethammer. A Messe Stuttgart a felmérés eredményeire alapozva közli majd a következő VISION szakiállítás tervezett dátumát.

www.vision-fair.de

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek