MACH-TECH és IPAR NAPJAI 2017

2017. május 9–12. között kerül megrendezésre a szakkiállítás-együttes

2016. október 28., péntek, 06:00

Címkék: HUNGEXPO ipar 4.0 Ipar Napjai 2017 kiállítás Mach-Tech 2017 Omron

A jövőre újra megrendezésre kerülő szakkiállítások célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből kapjanak információt a szakmai trendjeiről, valamint hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát. A kiállítók számára 2016. október 31-ig nyílik lehetőség a kedvezményes jelentkezésre.

2015-ben az IPAR NAPJAI és MACH-TECH nemzetközi kiállításegyüttesen a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A” és „G” pavilonjában minden eddiginél több, 19 ország 386 kiállítója, köztük 111 külföldi cég vonultatta fel a rendezvény teljes tematikáját lefedő termékeit, szolgáltatásait. Jelen voltak többek között a világ legnagyobb gyártói, piacvezető cégei, mint például: ABB, Audi, Balluf, Beckhoff, DMG Mori, Eplan, FANUC, Flexman, Franke Bearings, GE-CO, Haas, Iscar, Kitagawa, KUKA, Mazak, Mitsubishi Electric, NCT, Omron, Siemens, Trumf, Yamazaki.

Néhány ország – köztük Tajvan, Németország és Ausztria – közösségi standdal jelentkezett, és összességében több mint ezer tonna gép várta az érdeklődő szakmai közönséget. A gépipar hazai fellegvárába 39 országból 15 ezer látogató érkezett.

Újdonságok 2017-ben

A kiállítók érdekeit és kéréseit, valamint a nemzetközi trendeket figyelembe véve a szervezők három újdonság bevezetését tervezik:

  • egylépcsős jelentkezési határidő, későbbi időpontban – az előző évek tapasztalatai azt mutatták, hogy a kiállítók közel kétharmada a szeptember végi előjelentkezési kedvezményeket vette igénybe, így 2017-re csak egy előjelentkezési határidő kerül meghirdetésre, azonban ennek időpontja 1 hónappal későbbre, vagyis 2016. október 31-re került át, így a kiállítóknak több idő áll rendelkezésre a kedvezmény igénybevételére;
  • új pavilonkiosztás – a könnyebb átláthatóság és a szorosabb iparági szinergia érdekében a pavilonokban az egyes tematikák elhelyezkedése koncentráltabb lesz, ezáltal segítve a látogatókat, hogy az összes kiállítót elérjék adott tematikán belül;
  • az eddigiektől eltérő látogatói beléptetés – a szervezők célja, hogy a látogatók – lehetőség szerint – a kiállítást teljes egészében megtekintsék, így 2017-ben az érdeklődők az F pavilonból léphetnek be a rendezvény helyszínére, majd a G pavilonon keresztül járhatják végig annak teljes területét.

Az újdonságok a kiállítók és a partnerek kényelmét és az eddigieknél sikeresebb kiállítási részvételét szolgálják.

Továbbra is kiemelt tematika – ipar 4.0

A rendezvényen, mely komplex megoldásokat nyújt kis-, közép- és nagyvállalatok számára, 2017-ben is kiemelt téma lesz az ipar 4.0, napjaink kulcsfontosságú technológiai irányzata. A kiállítók kiemelt figyelem mellett mutathatják be az ipar 4.0 adta lehetőségeket, különös tekintettel az automatizálásban és az ipari elektronikában rejlő fejlődési irányokat, az egymással kommunikáló intelligens gépeket (M2M), az önbeállító gyártási folyamatokat és a rendkívül hatékony tömeggyártást.

Application Zone – gyakorlati bemutató!

A rendezvényt a gazdag konferenciaprogram mellett idén is a már hagyományosnak mondható Application Zone – gyakorlati bemutató kíséri majd. A kiállítók hatékonyabbá tudják tenni kiállítási részvételüket azzal, hogy standjukon kívül, az Application Zone-ban is megjelennek, és gyakorlati példákon keresztül, helyszíni bemutatókkal, tesztekkel teszik termékeiket, szolgáltatásaikat vonzóbbá a szaklátogatók számára!

Bővebb információ:

iparnapjai@hungexpo.hu

machtech@hungexpo.hu

www.iparnapjai.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek