Látogassa meg idén ingyen az EMO szakkiállítást!

2017. augusztus 16., szerda, 06:00

Címkék: belépőjegy EMO Hannover Fanuc Internet of Things ipari robot kiállítás kollaboratív robot mesterséges intelligencia robot robotika

A fémipari világkiállítás az „Intelligens termelési rendszerek összekapcsolása” mottó jegyében idén az Industrial Internet of Things (IIoT) koncepciójára összpontosít. Ezzel összhangban a FANUC az IIoT és a mesterséges intelligencia (AI) terén kifejlesztett teljes termékválasztékát bemutatja!

Fedezze fel az Dolgok Internetét és a Mesterséges Intelligenciát!

IoT: HÁLÓZATBA KÖTÖTT RENDSZEREK

Fedezze fel az MT-LINKi IoT alkalmazást, egy termelésmenedzsment szoftvercsomagot, amely személyi számítógépeken fut, és lehetővé teszi párhuzamosan több berendezés felügyeletét

 

AI: DEEP LEARNING TECHNOLÓGIA

Ismerje meg a FANUC iRVision képfeldolgozó rendszerével felszerelt robotot, amely okostelefonok fedlapját vizsgálja felületi hibák után kutatva. A kísérleti fázisban lévő rendszer a "deep learning" tanulást támogató iRVision funkciót tartalmazza.

 

FEDEZZEN FEL TOVÁBBI TERÜLETEKET!

Tisztítórendszerek automatizálása

Az R-2000 típus továbbfejlesztésének számító R-2000iC/210WE tisztítórobot extrém munkakörnyezetekben végzett tisztítási feladatok elvégzését is lehetővé teszi.

 

Légiipari automatizálás

A légiiparban a legnagyobbnak és legerősebbnek számító M-2000iA/1700L robot végzi a rendkívül nehéz alkatrészek hihetetlenül precíz mozgatását.

 

FA technológia

Az új Finom Felület Technológia a legújabb CNC és szervo vezérlési funkciókat tartalmazza. Az elsősorban marószerszámok számára kifejlesztett technológiával tökéletes munkadarab-felületek hozhatók létre.

 

FA kijelző

A 21,5 hüvelykes iH Pro Full HD kijelzővel rendelkezik, amelyen párhuzamosan több információ is megjeleníthető. A nagy teljesítményű Intel Core i5 processzor egyidejűleg több szoftver futtatását is lehetővé teszi.

 

ISMERJE MEG A KOLLABORATÍV ZÓNÁT!

Kollaboratív Robotok – a legkisebb CR-7iA modelltől a legnagyobb és legerősebb, 35 kg. teherbírású CR-35iA típusig! Élő bemutatók valós termelési környezetet modellező munkatársakkal, akik biztonsági kerítések használata nélkül dolgoznak együtt a zöld robotokkal.

Ismerje meg a robot betanítását célzó kézi vezetés funkciót, amely lehetővé teszi a robot mozgás útján történő egyszerű irányítását. A CR-7iA és az AGV (automata irányítású jármű) bemutatása során a robotot rögzített állomásra szerelik és egy FANUC ROBODRILL függőleges megmunkálóközpont ki- és berakodását végzi majd el. Az AGV egy sárga vonalat követ majd és azonnal leáll, ha emberi személyzet kerül a közelébe.

Ismerje meg az ipar 4.0 és a Mesterséges Intelligencia által inspirált gyártási folyamatokat!

Találkozzunk a 2 337 m²-es FANUC standon! 25-ös pavilon A75-ös stand.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP ÁLLÁSAJÁNLATOK JANUÁRBAN

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

LOGISZTIKAI TERVEZŐ (F/M/X)

KARBANTARTÓ MÉRNÖK

TERMELÉSTÁMOGATÓ TECHNIKUS

IT SPECIALIST WORKSPACE (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek