Kopott a szerszám?

Az ideális megoldás a Mach-Tech kiállításon várja Önt!

2017. március 29., szerda, 06:00

Címkék: gépipar hegesztés hegesztéstechnika Helvet Kft. HUNGEXPO Ipar Napjai 2017 kiállítás lézeres hegesztés Mach-Tech 2017 szerszámtechnika

A Sisma 300 W-os mobil lézerhegesztő készülékét főleg a szerszám- és formagyártásban használják az apró varratoktól egészen a nagy teljesítményt igénylő felrakásokig.

A hegesztőfejet olyan konzolra szerelték, amely bármely irányba forgatható, és manuálisan akár 1,5 méter távolságra is benyújtható a nagyobb szerszám fölé, így válik lehetővé az akár 3 méter átmérőjű szerszámok hegesztése (akár fejjel lefelé is). A hegesztőfej motorizált sugárátmérő-állítóval, tompítható LED munkadarab-megvilágítással és egy rugalmasan állítható gázellátással szerelt.

A tengelyek manuális aktiválása a háromdimenziós joystick segítségével történik. A félautomata üzemmódban egyenest, görbét, vagy akár 250 ponttal megadott szabad formákat definiálhatunk, feltölthetünk köríveket, vagy hegeszthetünk ferde síkban a tengelysebességtől függetlenül. Az üzemen belül bárhova átgurítható, de ha fix helyre szeretnénk állítani, akkor a kerekek helyett négy talp is szerelhető a berendezésre. A magas minőségű 10x sztereomikroszkóp az integrált biztonsági szűrőkkel és egy nagyon gyors, szembarát LCD-retesszel tökéletes rálátást és biztonságot nyújt a kezelőnek.

A versenytársakhoz képest jelentősen jobb ár/érték arány igazi kiállítási látványossággá teszi az SWA 300-as mobil lézerhegesztő berendezést. Nehéz találni olyan műveletet, amihez a gép kapacitása és képessége nem elegendő.

Nézze meg a saját szemével és próbálja ki a működését a Mach-Tech kiállítás ideje alatt!

Mach-Tech szakkiállítás

2017. május 9–12.

A pavilon 209B stand

A kiállításra a TechMonitor olvasói előzetesen online regisztrálhatnak, mely regisztrációval ingyen tekinthetik meg a rendezvényt!

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek