Kijevben rendez inspiráló konferenciát a Danfoss az energiahatékony jövőről

2018. június 13., szerda, 19:48

Címkék: alternatív energia Danfoss energia energiaellátás energiafelhasználás energiafogyasztás energiagazdálkodás energiahatékonyság konferencia ukrajna

Varsó után Kijevben kerül megrendezésre az Engineering Tomorrow konferencia június 15-én. Kijev több mint 4 milliós lakosságával Ukrajna legnagyobb települése és egyben fővárosa. Az energiatakarékos jövőről szóló inspiráló konferencia a 19. században épült Mystetskyi Arsenal gyárban kerül megrendezésre, amely napjainkban már a művészetek és technológiák innovatív kiállítási központjának számít.

Az #ETtalks egy globális platform és eseménysorozat, amely az éghajlat és az energetika területin ösztönöz innovatív gondolkodásra és forradalmi megoldások létrehozására. A platform a témakör legelismertebb szószólóit és gondolkodóit sorakoztatja fel jövő intelligens épületkoncepcióinak bemutatásához.

A kijevi #ETtalks alatt a résztvevők meglehetősen gyakorlati kérdésekre keresnek választ, mint például:

  • Hogyan tudja egy város intelligens módon felhasználni az összes rendelkezésre álló hőforrást?
  • Hogyan válhat egy szennyvíztisztító telep zéró energiaigényűvé?
  • Miként láthatja el egy szupermarket a környező épületeket fűtéssel?
  • Mi a teendő, ha rossz utat választunk a technológia fejlesztése során?

«Engem lenyűgöznek a városokban használt technológiák. Az Engineering Tomorrow-ról szólva azt hiszem, hogy először látnunk kell egy jövőképet és az építkezés megkezdése előtt egy jobb holnapot kell megterveznünk» - mondta Jens Martin Skibsted, világhírű tervező, dizájner gondolkodó és vállalkozó.

«Hatalmas előrelépésnek tartom, hogy egy globális éllovas, mint a Danfoss, az egész bolygóra kiterjedő eseménysorozatot kezdeményez az energiahatékonyságról szóló előremutató konferenciákkal. Ukrajnának komoly potenciál áll a rendelkezésére ezen a téren és felkészült arra, hogy hatékony energiafogyasztású gazdasággá váljon. Az innovatív technológiákkal és megközelítésekkel valóban többet érhetünk el kevesebb forrás felhasználásával» - jelentette ki Andriy Berestian, a Danfoss Ukraine vezérigazgatója.

Az #ETtalks vendégei kiemelkedő személyiségek a tudomány, a technológia és az üzleti élet világából, olyan emberek, akik generálják, vagy befolyásolják az energiahatékonyság javítását célzó innovatív megoldások kifejlesztését. A vendéglistán szerepelnek többek között:

  • Jens Martin Skibsted - tervező és dizájner gondolkodó, akinek munkáit a SFMOMA, a MoMA, a Dán Művészeti és Formatervezési Múzeum, valamit a Le CNAP is kiállítja.
  • Anette S. Galskjøt - a Nemzetközi Lakásügyi és Területtervezési Szövetség (IFHP) ügyvezető igazgatója John Dulac - a Nemzetközi Energiaügynökség fenntarthatóságért, technológiáért és életkilátásokért felelős vezetője.
  • Lars Tveen - a Danfoss Heating Mads Warming elnöke, a Danfoss víz és szennyvíz, valamint meghajtások üzleti szegmenseinek vezetője
  • Paul Voss - az Euroheat & Power ügyvezető igazgatója Mads Warming - Global Lead, Water & Wastewater, Danfoss Drives

 A konferencia közvetítésével (angol nyelven) élő közvetítés útján, 12 órától (EEST) a Danfoss-ról Ukrajna Facebook: https://www.facebook.com/DanfossUA/

További információ: https://www.danfoss.com/en/about-danfoss/insights-for-tomorrow/et-talks/et-talks-kiev

 

Az esemény után az összes videó a Danfoss webhelyére kerül: www.danfoss.com/etalk

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek