Irány Lipcse!

Utazzon szervezetten a Z (Zuliefermesse) kiállításra!

2022. február 07., hétfő, 06:00

Címkék: autóipari beszállítók beszállítás beszállító beszállítói ipar Intec Interpress kiállítás Lipcse Zuliefermesse

A lipcsei Vásártársaság hazai képviselete ismét szervezett utazást biztosít a 2023. március 7-10. között megrendezett nemzetközi szerszámgépipari- és egyedi gépgyártás szakkiállításra.

Az Intec szakkiállítás az elmúlt hat évben letette névjegyét az európai fémmegmunkálás vásárok asztalára, szédületes rekordokat érve el. A kétévente megrendezésre kerülő kiálltás tematikája a következő: szerszámgépgyártás, lemezmegmunkáló gépek, lézer és hegesztés technika, felület megmunkálás, preciziós szerszámok, automatizálás, robottechnika, méréstechnika, minőségbiztosítás, software, IT alkalmazások, intralogisztika.

Az előző kiállítás rövid statisztikája: 980 kiállító, 22.000 szakmai látogató.

Az Intec-kel párhuzamosan szervezik a Zuliefermesse-t, mely Közép-Európa egyik legfontosabb nemzetközi beszállítóipari szakmai találkozója.

Kiállótói portfólió: részek és részegységek, összeszerelési folyamatok, ipari nyersanyagok, félkésztermékek, beszállítói eljárások, gépek, berendezések, szerszámgyártás, járműipari beszállítások, elektrotechnika, elektronika, műanyagipari technika és feldolgozás, orvosi műszertechnika, optika, stb.

Az előző kiállítás rövid statisztikája: 344 kiállító, 22.000 szakmai látogató.

Z (Zuliefermesse) Nemzetközi beszállítóipari szakkiállítás

www.zuliefermesse.de

Lipcse, 2023. március 7-10.

Utazás:

fapados járattal Berlinig, onnan vonattal Lipcsébe / vagy vonattal, drezdai átszállással / vagy egyénileg

Szállás:

A 3*-os 105 szobás Hotel Leipzig City Nord by Campanile a belváros és vásárterület között épp félúton, az Eutritzscher strassei megállónál található. Az IKEA-stílusban berendezett szálloda szobái kényelmesek, 24 órás recepció, ingyenes WLAN áll rendelkezésre. Fizetős parkolója van, de a környező utcákban is lehetséges a parkolás. Reggelije bőséges.

szoba példa

A 3*-os Best Western City Center szálloda közvetlenül a lipcsei vasúti pályaudvarral szemben, az óvárostól 10 perces sétára helyezkedik el. A 16-os villamossal közvetlen elérhető a lipcsei vásár, kb. 20 perces út után. A hotel modern légkondicionált szobákkal, ingyenes Wi-Fi-vel várja vendégeit. Parkolni külön díjért lehet a hátsó udvarban, ill. a szemközti pályaudvar alatt. Reggelije svédasztalos.

szoba példa

A 3*-os Days Inn Leipzig Messe szálloda Lipcse északi Wiederitzsch negyedében, a Leipziger Messe vásártól mindössze 1 km-re, a központi pályaudvartól villamossal kb. 20 percre, a Georg-Herwegh-Straße villamosmegállótól 150 méterre található. Modern szobái gardróbbal, TV-vel rendelkeznek. Ingyenes parkolási lehetőség, felár ellenében szauna vehető igénybe. A hotel által kibocsátott kártyával a vendégek ingyenesen vehetik igénybe a tömegközlekedési eszközöket Leipzig városában. Reggelije svédasztalos.

szoba példa

 

A vásártársaság az időpont változtatás jogát fenntartja. Kérjük, indulás előtt mindig ellenőrizze a kiállítás dátumát a szervező honlapján.

Kiállítás szervező részlegünk és saját utazási irodánk örömmel áll szíves rendelkezésére, legyen szó kulcsrakész stand, grafika, arculat készítés, vagy szállásfoglalás, repjegy, vásári belépőjegy, utasbiztosítás ajánlatról.

Interpress Kiállítások & Interpress Travel, a Leipziger Messe magyarországi képviselete

Seifert Ibolya

1097 Budapest, Illatos út 7/A.

Tel.: 302-7525 vagy 06/30/932-1657

E-mail: seifert@interpress.hu

www.interpress.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek