Ingyenes belépő az AUTOMOTIVE HUNGARY 2019 kiállításra!

2019. szeptember 25., szerda, 19:29

Címkék: autógyár autógyártás autóipar autóipari beszállító Automotive Hungary belépőjegy HUNGEXPO kiállítás

7. nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás 2019. október 16–18. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Újra megnyitja kapuit a magyar és közép-kelet-európai járműipart bemutató komplex fórum, ahol az autógyártás teljes spektruma jelen van a formatervezéstől a gyártásig, lehetőséget teremtve a meglévő kapcsolatok ápolására és új üzleti kapcsolatok építésére.

Látogasson el a Hungexpo komplex járműipari rendezvényére, mely egy időben, egy helyen, átfogóan mutatja be az autógyártás folyamatát, a legújabb megoldásokat, innovációkat, szolgáltatásokat a tervezéstől a kivitelezésig!

Időpont: 2019. október 16-18. 9.00–17.00

Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközont

 

 

A tervezett programok között idén is szerepel több témájú mérnöki továbbképzés, MAGE – HIPA B2B beszállítói fórum és a mérnökhallgatók számára szervezett TechTogether verseny. Emellett a szakmai partnerek közreműködésével számos érdekes, szakmailag tartalmas, magas színvonalú, az iparág egészét lefedő tematikai pontokra épülő (ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER) programsorozat állt össze a 2019-es rendezvényre.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek