Hiányoznak a személyes találkozások? Pillantson be az Okuma műhelytitkaiba!

Smartus nyílt nap: Okuma műhelytitkok

2020. szeptember 14., hétfő, 06:00

Címkék: automatizálás eszterga esztergaközpont forgácsolás megmunkálóközpont nyílt nap OKUMA öttengelyes megmunkálás Smartus Zrt.

Ismerje meg legújabb 5 tengelyes és automatizálási megoldásokat. Termelő gépes környezetben - testközelből. Az előadások és bemutatók után a szervezők ebédről és italról gondoskodnak.

A bemutatásra kerülő szerszámgépek:

GENOS M460V-5AX

A Japánban tervezett és gyártott újgenerációs OKUMA GENOS M460V-5AX szimultán öttengelyes függőleges megmunkálóközpont egy korábbi modell – a MU-400VII – továbbfejlesztett változata, amely felvonultatja az Okuma intelligens technológiák széles tárházát, beleértve az OKUMA OSP-P300MA-H érintőkijelzős vezérlőt. Ez a kompakt gép a piacon a saját kategóriájában kiemelkedő tulajdonságokkal és felszereltséggel rendelkezik.

GENOS L3000-E

A GENOS L-sorozathoz tartozó gépek megfizethető és felhasználóbarát multifunkciós esztergák. Ezek a nagy stabilitással és szilárdsággal rendelkező gépek változatos, nagy pontosságú megmunkálást tesznek lehetővé, rendkívüli hatékonyság mellett. A kiállított géphez Flextek GP-12 robotos kiszolgálócella került kialakításra.

GENOS 560-V-e

Az MB-V sorozat bevált technológiájára épülő GENOS M függőleges megmunkáló központok gazdaságos és megfizethető áron kínálják a megszokott Okuma minőséget. Hőstabil, pontos és merev, ezek a gépek nagy termelékenységet és jövedelmezőséget biztosítanak.

MULTUS B250II

A Japánban megalkotott újgenerációs MULTUS B250II kompakt 5 tengelyes multifunkciós esztergaközpont komplett ötoldalú megmunkálást tesz lehetővé nagyobb geometriai pontosság, kevesebb beállítási igény és lecsökkent ciklusidő mellett.

Mikor?     2020. október 7-8.

Hol? 2040 Budaörs, Bitep telep - Gyár u. 2. / Gábor Dénes krt. és a Bárány Róbert u. sarkán

Az előadások után természetesen lesz idő kérdéseket feltenni, amelyre a Smartus Zrt munkatársai készséggel válaszolnak.

A koronavírussal kapcsolatos információk:

Az elmúlt hónapok tapasztalatai azt mutatják, hogy a vírus helyzet egyelőre tartósan a mindennapjaink része marad, ezért ezt a rendezvényünket is úgy alakítottuk ki, hogy partnereink biztonságosan részt vehessenek rajta:

  • Kis létszámú csoportok (max. 15 fő/turnus)
  • Higiénia biztosítása a kihelyezett fertőtlenítő eszközök segítségével
  • Megfelelő távolság tartás
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP ÁLLÁSAJÁNLATOK JANUÁRBAN

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

LOGISZTIKAI TERVEZŐ (F/M/X)

KARBANTARTÓ MÉRNÖK

TERMELÉSTÁMOGATÓ TECHNIKUS

IT SPECIALIST WORKSPACE (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek