Határtalan automatizálás

Az ideális megoldás a Mach-Tech kiállításon várja Önt!

2017. március 23., csütörtök, 06:00

Címkék: gépipar HUNGEXPO Ipar Napjai 2017 ipari robot kiállítás KUKA Robotics Mach-Tech 2017 robot robotika

Az ipar 4.0 koncepció megvalósításában újabb mérföldkő a mobil kollaboratív robotok megjelenése. Az intralogisztikai rendszerekben és a flexibilis gyártási láncokban használható robotok intelligensen reagálnak a környezetükre, egyúttal arra is képesek, hogy önállóan mozogjanak.

Az olyan ipari alkalmazásra alkalmas, mobil kollaboratív robotokkal, mint a KUKA KMR iiwa, feloldhatók a robotika és a gyártási környezet között fennálló határok. A SLAM-navigációval felszerelt robotoknál feleslegesek a fix padlójelzések, indukciós szalagok vagy mágnesek az útvonal leírására. A robotok önállóan elkészítik a környezetük térképét, majd ezt a tudásukat megosztják a flotta többi tagjával. Ezáltal olyan közös, hálózati útvonalterv jön létre, amelyen belül az összes robotmozgást összehangolva el lehet végezni.

Maximális rugalmasság és korlátlan mozgékonyság

Ott, ahol a gyártási eljárások folyamatos változásoknak vannak kitéve, mindenekelőtt egyvalami számít: a rugalmasság. A KMR iiwa egyet jelent a korlátlan alkalmazkodóképességgel. Mecanum kerekei omnidirekcionális mozgásokra teszik képessé, és lerövidítik az átfutási időket és az állásidőket a gyártási folyamatok során. A megnövekedett munkaterület számos lehetőséget biztosít teljesen új gyártási koncepciók kialakítására, és a logisztikai költségek csökkentése révén a folyamatok gazdaságosabbá tételére. A robot energiaellátását lítiumionos akkumulátor végzi. A felszerelt robotok pozíciója és száma variálható, ahogy méretük és 400 kilogrammig terjedően teherbírásuk is.

Nézze meg a saját szemével, és próbálja ki a működését a Mach-Tech kiállítás ideje alatt!

Mach-Tech szakkiállítás

2017. május 9–12.

A pavilon 108C stand

A kiállításra a TechMonitor olvasói előzetesen online regisztrálhatnak, mely regisztrációval ingyen tekinthetik meg a rendezvényt!

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek