Erős zárás a magyar szerszámgéppiacon

November 24-én és 25-én tartotta Nyílt Napjait az Optimum Hungária Kft.

2023. november 28., kedd, 06:00

Címkék: AXILE Bodor Laser EMCO nyílt nap Optimum Palmary

A legtöbb akció egy helyen: az Optimum Hungária Kft. kétnapos évzáró rendezvényén mindenki megtalálta a számítását, aki kedvezményes áron akart hozzájutni a csúcskategóriás szerszámgépekhez.

Célba találtak az ügyféligények: az elmúlt hetek erős keresletének hatására nyílt napokat tartott az Optimum, amelynek során rendkívüli kedvezményekkel lehetett megvásárolni a bemutatóteremben lévő szerszámgépeket. Az idén 20 éves Optimum Hungária Kft. most több gépet a jelentős kedvezménnyel, mélyen a piaci ár alatt adott át az ügyfeleinek, ami – az elmúlt évek áremelkedését figyelembe véve – komoly kedvezményt jelentett a fejlesztést megcélzó fémipari vállalkozásoknak.


November 24-én és 25-én tartotta Nyílt Napjait az Optimum Hungária Kft.

A bemutatóteremben a teljesség igénye nélkül az alábbi gépeket lehetett megtekinteni működő állapotban:

  • Metallkraft lemezmegmunkáló gépek
  • Microcut függőleges tengelyű CNC marógépek
  • Optimum Optiturn öntvényágyas esztergagépek
  • Axile U6 öttengelyes megmunkálóközpont
  • Axile G6 öttengelyes megmunkálóközpont
  • Palmary CNC csúcsköszörűgép
  • EMCO EMCOTURN E45 ellenorsós, Y tengelyes, hajtott 12 pozíciós revolverrel szerelt kompakt univerzális eszterga
  • Bodor Laser i7 egypalettás lézeres vágógép

A nyílt napok kedvezményeit látva megjött a forgácsológépekre vágyó cégvezérek beruházási kedve és szinte tisztára söpörték az Optimum bemutatótermét – helyet csinálva az új modelleknek, amikkel jövőre találkozhatunk majd Rákosligeten.

Bodor Laser i7 egypalettás lézeres vágógép

A 2023-as év inkább a lemezmegmunkáló gépekre hozott szinte kielégíthetetlen keresletet az Optimumnál. A hazai piac favoritjának számító teljesen zárt burkolattal és 1,5–40 kW vágóteljesítménnyel elérhető palettacserélős P-sorozat mellett a bemutatóterem impozáns gépmodelljének számító I7 kompakt gép is gyorsan a magyar ügyfelek kedvence lett.

Az I7 precíziós síklézer legfőbb jellegzetessége az elképesztően kompakt kialakítása: a 3 000 × 1 500 mm-es lemezméret körül szélességben 300-300, hosszban alig 500-500 mm-rel nagyobb helyet igényel a teljes berendezés. Termelékenysége ennek megfelelően nem a legnagyobb, de ahol nincs tömeggyártás, ellenben korlátozott a hely, oda ideális választás a 3–6 kW lézerforrással felszerelhető i7 fiber lézeres vágógép.

Molnár László

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek