EPLM TRENDS DIGITAL 2018

Digitalizációs megoldások tervezési és gyártási folyamatok átalakításához

2018. szeptember 17., hétfő, 06:00

Címkék: cad CAD-modell CAD/CAM/PLM CAE Enterprise Communications Magyarország Siemens NX tervezői szoftver vállalatirányítási szoftver Vero Software

Az Enterprise Group PLM üzletága 2018-ban is megrendezi EPLM TRENDS Digital 2018 CAD/CAM/CAE/PLM szakmai rendezvényét. Az online közvetített konferencián a „DIGITALIZÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERVEZÉSI ÉS GYÁRTÁSI FOLYAMATOK ÁTALAKÍTÁSÁHOZ” témaköréhez csatlakozva mutatjuk be az általunk forgalmazott Siemens és Vero megoldásokat és új szoftververziókat.

Legyen online, tegye fel kérdéseit és vegyen részt kvízjátékunkon is!

A közvetítés csak regisztrációt követően érhető el, ha még nem tette meg kérjük, regisztráljon ezen a linken! Érvényes regisztrációt követően pedig jelentkezzen be az esemény időpontjában, hogy csatlakozhasson a közvetítéshez!

PROGRAM:

9:30-09:45 Köszöntő és Vándorkupa díjátadó (Béke Gyula)

09:45-11:00 Összekapcsolt gépészeti megoldások a digitalizált világban (Huszár András, Süller Jácint)

A bemutató alkalmával az érdeklődök megismerhetik, hogy miként működnek együtt a Siemens PLM Software által fejlesztett vezető megoldások, lefedve az ügyfelek igényeit tervezés, megmunkálás és biztonságos adatkezelés területén. A digitalizációs őrületben tiszta fejjel gondolkozva megoldásokat kaphat cége kihívásaira, annak érdekében, hogy egyszerűbben, gyorsabban, jobb terméket tudjon előállítani, miközben erőforrásokat takarít meg vállalkozása számára. A Solid Edge, mint az egyik leghatékonyabb tervezőeszköz az új fejlesztési irányoknak köszönhetően egyedi lehetőségeket biztosít a hálómodellek kezelése esetén, de magas szinten kollaborál más CAD (NX), ECAD alkalmazásokkal, miközben tervadatait biztonságosan kezelheti és oszthatja meg partnereivel.

11:00-11:10 Szünet, átkapcsolás

11:10-12:00 Technológiai tudás digitalizálása a Vero megoldásaiban (Szabó Zoltán)

A technológiai fejlődésnek és a digitalizációnak köszönhetően egyre több lehetőség áll rendelkezésre a feladatok megvalósításához. A korszerű CAM szoftverek számos olyan eszközt vonultatnak fel, amik segítségével a programozási feladatok ideje nagymértkében csökkenthető és a programozónak csak a legfontosabb részekre kell koncentrálnia. A cégnél felhalmozott technológiai tudás leképzése egy ilyen rendszerben kulcskérdéssé vált. Néhány gyártási szektor specifikus példán keresztül vázoljuk, hogyan lehet gyorsítani és/vagy automatizálni a programozási folyamatokat a Vero CAM megoldásaiban a forgácsolási területen.

12:00-13:00 Ebédszünet

13:00-14:00 Termékadatok biztonságos kezelése és automatizált tervezési folyamatok alkalmazása (Mészáros Zoltán, Tripolszki Gábor)

A termékfejlesztés során nagy mennyiségű adat keletkezik, amit kezelni és rendszerezni kell. A tervezés során felmerülő folyamatok nyomonkövethetősége, visszakereshetősége elengedhetetlen. Mindemellett számos olyan feladatot is el kell végezni, amit a mai korszerű technológiák segítségével lehetőség van automatizálni, a tervezésre fordítható időt megnövelve ezzel a mérnök számára. Ebben a két témakörben mutatunk egyszerű és könnyen elsajátítható megoldásokat.

14:00-14:10 Szünet, átkapcsolás

14:10-15:00 Lemeztechnológia folyamatok újragondolása Vero megoldásaival (Veres Tibor)

Hogyan lehet a 3D-s CAD és vállalatirányítási adatokat felhasználni a lemeztechnológiai folyamatok hatékonyságának növelésére?

Az eseményre való jelentkezési határidő: 2018. október 03.

Csatlakozzon Ön is ÉLŐBEN rendezvényünkhöz online!

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek