Energetikai fordulat BESS rendszerekkel

Ingyenes webinárium 2023. február 22-én

2022. december 30., péntek, 12:35

Címkék: akkumulátor COPA-DATA energia energiafelhasználás energiagazdálkodás energiatároló webinárium

Hogyan építsünk megbízható operációs és felügyeleti megoldásokat nagyméretű akkumulátoros energiatároló rendszerek számára?

Miért érdemes csatlakozni?

Az energetika technikai és kereskedelmi architektúrájának szinte minden szintjét kihívások érik. Legyen szó gyártó cégről, energiaszolgáltatóról vagy hálózatüzemeltetőről, a piac folyamatos változása egyaránt hat az eszközökre, a jövedelmezőségre és az üzleti modellekre. A technológiai stratégák és a rendszerintegrátorok pedig megoldásokat keresnek a stabilitás és az önrendelkezés visszaszerzése.

Használja ki a lehetőséget, hogy tájékozódjon a BESS használatának okairól és előnyeiről, illetve inspirálódjon a gyakorlati sikerekből és megoldási példákból.

 

Nyelv: angol | Időtartam: 1 óra

10:00 vagy 18:00

 

Program:

  • Miért a BESS? A nagyméretű energiatárolás növekvő jelentősége a hálózati ökoszisztémánkban
  • BESS a terepen: Alkalmazási és technológiai jelentés a PROTASIS SA-tól
  • A szoftver szerepe a BESS-ben: gyakorlati példák és szoftverbemutató
  • Kérdések és válaszok

Kinek ajánljuk?

Tökéletes alkalom a közműszolgáltatók, ipari végfelhasználók, rendszerintegrátorok vagy megoldástervezők technológusai és döntéshozói számára! Mindenki, aki érintett az energiaautomatizálási szoftverrendszerek értékelésében és specifikációjában, és különösen az akkumulátoros energiatároló rendszerek (BESS) integrációjában, gyakorlati példákkal és meglátásokkal gazdagodhat. Függetlenül attól, hogy első alkalommal tekintene be a BESS felhasználásába, vagy részletesebb információkat keres a BESS működéséről, a webinárium értékes ötletekkel szolgál az Ön számára!

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek