Elérhető az előzetes kiállítói lista

A hannoveri EMO kiállítás ismét a fémfeldolgozó ipar legfontosabb eseményének ígérkezik

2017. május 15., hétfő, 06:00

Címkék: EMO Hannover fémipar fémmegmunkálás kiállítás VDW

„Az EMO Hannover 2017 minden bizonnyal az év csúcspontja lesz a fémfeldolgozó ipar számára” – jelentette ki dr. Wilfried Schäfer, a kiállítást szervező VDW (Német Szerszámgépgyártók Szövetsége) ügyvezető igazgatója. A „hálózatos rendszerek az intelligens gyártásban” mottó alatt futó rendezvény szeptember 18–23. között várja a gyártástechnológiai újdonságok iránt érdeklődőket.

A kiállítás honlapján már elérhető előzetes kiállítói listára a cikk megírásának pillanatáig 42 országból csaknem 2 000 kiállító cég regisztrált, ami azt jelenti, hogy a rendezvény jó úton halad afelé, hogy megdöntse a 2013-as hannoveri EMO által felállított rekordokat. Az őszi kiállítás legnagyobb standjai az iparág éllovasaihoz (DMG Mori, Mazak, Fanuc, FFG, Grob, Doosan, Okuma, Makino és Siemens) tartoznak majd. A teljes kiállítói lista minden bizonnyal idén is egyfajta „iparági ki kicsodának” számít majd.

Kísérő rendezvények

Az EMO Hannover nemcsak a fémfeldolgozó ipar gyártóinak és felhasználóinak legfontosabb találkozási pontja, hanem egyben az innovációk és trendek hagyományos bemutató fóruma. A fémmegmunkálás jelentős technikai és kereskedelmi kérdéseinek megvitatását számos betétprogram segíti elő, amelyek a kiállítói kínálatot egészítik ki, és átfogó képet igyekeznek nyújtani a fémipar tendenciáiról.

A rendezvények közé sorolható például az „Ipar 4.0 Zóna” is, ahol a 2017-es EMO mottóját változatos szempontok szerint közelítik majd meg. A betétprogramok közé tartozik az „India Day”, az „Additív Gyártás” névre keresztelt konferencia, a gépbiztonságról szóló szeminárium, vagy a „Légiipari Technológiák” speciális programja. A körképet a fiatal munkavállalók toborzása, egy üzletipartner-kereső kezdeményezés, valamint a nemzetközi start-upok bemutatkozási fórumaként szolgáló speciális stand is színesíti majd.

www.emo-hannover.de

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek