ELECTROSUB - nice to connect you

2021. május 07., péntek, 15:50

Címkék: Electrosub elektronika elektronikai ipar elektrotechnika Endrich Bauelemente kiállítás

Az idén szeptember 28-30-a között immár 3. alkalommal kerül megrendezésre az ELECTROSUB Konferencia és Kiállítás, ami minden bizonnyal az elsők között teszi majd lehetővé a piaci szereplők számára a rég várt személyes találkozásokat. Az elektronikai iparra fókuszáló üzleti és szakmai fórum reagál a piac ki¬hívásaira. Az esemény az Ipar 4.0 jegyébe zajlik, az alapprofilhoz új téma¬csoportok - digitális transzformáció, mesterséges intelligencia, IoT megoldások- is csatlakoznak.

A jelentkezések beindultak, az Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH eddig mindkét korábbi eseményen részt vett, 2021-ben ismét arany szponzorként lesz jelen. Új partnerként csatlakozott, szintén arany szponzori státuszban, az M2Mcom Kft, és a SIMCom. Lapzártáig kiállítóként regisztrált többek között a Prodosoft Kft., a Riel Elektronikai Kft., a Gémosz Kft., az e-Com Informatikai Zrt., az Eurosolid Zrt. és a Z Elektronika Kft.

A cégek részvételi döntését segíti, hogy a szervezők, a jelenlegi helyzethez teljes mértékben alkalmazkodó, rugalmas pénzügyi és részvételi kondíciókat ajánlanak.

Ennek megfelelően a jelentkezés semmilyen pénzügyi kockázatot nem jelent. Június 30-ig csak a regisztrációs díj esedékes, továbbá amennyiben a rendezvény fizikai rendezése nem jöhetne létre, minden befizetett díj teljes mértékben visszatérítésre kerül.

A megjelenés megszervezése sem igényel sok energiát, a csomagajánlatok igénybevételével a kiállítók kulcsra kész standot kapnak, így sokkal jobban tudnak standjuk tartalmára, üzleti ajánlataik előkészítésére koncentrálni.

A részvétel helydíjjal, standdal, full szervízzel már nettó 390.e Ft-tól lehetséges.

Bővebb információ a honlapon: https://electrosub.com/reszveteli-feltetelek/

Bár a jelen körülmények még nem optimálisak, de már meg van a fegyverünk a járvány ellen, az oltások nagy ütemben haladnak, folyamatosan nő az átoltottság, az őszi nyitásra bizakodással tekinthetünk. A gazdaság újraindítását számos kedvező vagy akár vissza nem térítendő támogatás is segíti majd, aminek felhasználására és lehívására az ELECTROSUB kiállítói első kézből személyes tárgyalások és érvelések mellett mutathatják be kínálatukat.

Nincs idő a kivárásra, aki hamarabb tud potenciális vevőivel találkozni, az a folyamat nyertese lesz.

A rendezvény szlogenje, szakemberek és megoldások szemtől szembe, még soha nem volt ennyire aktuális. A piaci szereplők nagyon várják már a személyes találkozásokat. Aki szeretne a gazdaság újra nyitásnak aktív részese lenni és kínálatával abból nem kimaradni, annak jó oka van az ELECTROSUB-hoz csatlakozni.

www.electrosub.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek