CAD-CAM eszközök Önre szabva, egyedi megoldásokkal

2021. augusztus 03., kedd, 13:40

Címkék: CAD/CAM/PLM digitalizálás graphIT nx Siemens NX tervezői szoftver webinárium

A graphIT Kft. több, mint 25 éve támogatja az NX felhasználókat Magyarországon. Ennek a 25 évnek köszönhetően a cég munkatársai megtapasztalták, hogy a felhasználók számára mi jelent kihívást, melyek a leghasznosabb NX eszközök és milyen specifikus igényei vannak a különböző cégeknek, melyek egy-egy egyedi fejlesztéssel az NX-ben leegyszerűsíthetők.

Megoldásként a graphIT NX mérnök csapata, lefejlesztette a hatékonyságnövelő szoftverkiegészítőt, az NX PowerPack-et. A kiegészítő megoldás az NX felhasználók visszajelzései, kérései alapján készült. Ennek köszönhetően kizárólag a leghasznosabb, leggyakorlatiasabb eszközöket tartalmazza, melynek használatával hatékonyságot növelhet, leegyszerűsítheti a napi munkát, időt spórolhat, így költséget is csökkenthet.

Az NX PowerPack fejlesztője és értékesítője, a graphIT Kft. 6 hónapos ingyenes próbaverziót kínál, azok számára akiket érdekel az NX kiegészítő. Kattintson ide és igényelje a próbaverziót és hozza ki a legtöbbet a Siemens NX szoftveréből!


 

Regisztráljon a graphIT következő ingyenes webinárjára, ahol bemutatásra kerülnek az NX PowerPack 2.0 leghasznosabb funkciói.

Időpont : AUGUSZTUS 11, SZERDA 10:00-10:30

Az NX PowerPack 2.0:  a 10 legfontosabb parancs a csomagban:

  • Bounding Box: az alkatrész köré létrehozható egy befoglaló téglatest/henger, melynek méretei megjeleníthetők, illetve attribútumként elmenthetők. Az alkatrészhez egyszerűen anyag is hozzárendelhető a dialógus ablakból, ami az attribútum-táblázatba szintén bekerül, így egyszerűen felhasználható a későbbiek során, rajz és darabjegyzék készítéskor.            
  • Face Loop: az alapértelmezett Measure parancs lehetőségeit egészíti ki. Részletesebb információt ad felületek mérése esetén: láthatók külön a külső- és belső élek számai, a külső- és belső élek hosszai, valamint egy összesített élhossz. Ezek az adatok attribútumként lementhetők, így később szükség esetén felhasználhatók.
  • Part Coloring: segítségével színezhetők az egyes felületek a megmunkálások módjától függően. Ezen NX parancsban megtalálhatók alapértelmezett színek, de létrehozhatók újak is.
  • Save Manager: használatával az összeállításhoz tartozóan különböző mentési funkciók valósíthatók meg. A videó sorra mutatja be ezen NX parancsban található ’Save All’, ’Rename’, ’Save As’ és ’Replace’ parancsokat.
  • Import Tool: segítségével a szerszámgyártók oldalairól letöltött szerszámokat, különböző szabványban rendezett szerszáminformációk alapján, lehet az NX alá integrálni.
  • Add Holder: alkalmazásával a kijelölt megmunkálási szerszámokhoz lehet befogót építeni, illetve rendelni. A már meglévő befogót szerszámról szerszámra is másolhatjuk.
  • Electrode Touching: Elektróda és munkadarab érintkező felületinek színezése, mind elektródán, mind munkadarabon. Egyéni szín választási lehetőséggel. Érintkező felületek felszínének elektróda attribútumba mentése a később áramerősség meghatározásához.
  • Manual Balloon: segítségével manuálisan helyezhetők fel alkatrészekre tételszámok. Ezen NX parancs fő előnye, hogy a parancsablakban látható, hogy melyik komponensre kerül felhelyezésre a tételszám, így ez egybeeső vonalak esetén is a megfelelő helyre kerül.
  • Quick Settings on Floating Window: a rajzi méretek megjelenítése (méretnyilak, szimbólumok, tizedesjegyek), illetve modellezés környezetben gyorsan és egyszerűen állítható be a modellnézet tetszés szerint.
  • Product Versions Table: A paranccsal létrehozható egy olyan táblázat, mely a termékvariációkhoz tartozó darabszámot mutatja.

NX-el kapcsolatos további információkért és praktikákért látogasson el az NX Blogunkra a www.digitalisiker.com weboldalra, ahol folyamatosan frissülő cikkekben mutatjuk be a legizgalmasabb újításokat, tippeket és tudásbázis cikkeket.

Szerző: az NX csapat– graphIT Kft.

1027 Budapest, Medve utca 17.

Telefon: +36 (1) 436-9600

Fax: +36 (1) 436-9606

NXSales@graphit.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek