Brnóban nem maradnak el a tervezett szakkiállítások

2020. március 05., csütörtök, 09:19

Címkék: Amper amper 2014 AMPER 2016 BD-Expo Brno Brünn Csehország kiállítás

A koronavírus járvány miatti aggodalmak Európa-szerte a tömegrendezvények elhalasztására kényszeríti a szervezőket. A Közép-Európa legnagyobb szakkiállításait rendező Brnói Vásárvállalat azonban egyelőre nem látja okát a vásári menetrend megváltoztatásának.

Tegnap tartotta hagyományos sajtórendezvényét a Brnói Vásárvállalat a budapesti Cseh Nagykövetségen. Jiří Kuliš vezérigazgató hangsúlyozta, hogy Brnóban a jelenlegi tervek szerint változatlan formában megrendezik a márciusi kiállításokat, sorrendben:

  • a március 5-8. közötti MOTOSALON-t
  • a március 13-15. közötti OPTA-t
  • a március 17-20. közötti AMPER-t
  • és a március 31 – április 4. közötti TECHAGRO - SILVA REGINA – BIOMASS vásárokat.

A vezérigazgató hangsúlyozta, hogy folyamatosan kapcsolatban vannak az egészségügyi hatóságokkal és a cseh kormány képviselőivel, rendszeresek az egyeztetések. Jelenleg azonban úgy látják, hogy nem áll fenn a vírus elterjedésének veszélye Brnóban, ezért a márciusi nemzetközi seregszemléket változatlan formában és változatlan szakmai tartalommal tervezik megrendezni.

Frissítés: A március 6-án kapott információk szerint elhalasztják az AMPER, a TECHAGRO és a BIOMASS kiállításokat. A szakkiállítások megrendezéséről szóló hírekről a www.bdexpo.hu oldalon tájékozódhat.

Magyarországi képviselet:

BD-EXPO Kft

Máté Szilvia, képviseletvezető

Tel.: 1/346-0273

E-mail: office@bdexpo.hu

www.bdexpo.hu

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek