Az innovatív megoldások szakértője

Az ideális megoldás a Mach-Tech kiállításon várja Önt!

2017. április 20., csütörtök, 11:02

Címkék: Fanuc HUNGEXPO Ipar Napjai 2017 ipari robot kiállítás kollaboratív robot KUKA Robotics Mach-Tech 2017 Robot-X robotcella robotika Universal Robots

Látogasson el 2017. május 9-12. között az Ipar Napjai - Mach-Tech kiállításokra és ismerkedjen meg a Hitachi-KAWADA következő generációs robotjával!

Magyarország piacvezető robottechnikai vállalatának kiállítási standja a megszokott módon olyan innovatív és előremutató termékeket mutat be idén is az Ipar Napjai kiállításon, mint például a kétkarú, sztereó kamerával felszerelt NEXTAGE robot, amely adottságai révén meglepően komplex feladatokat old meg, igen könnyedén.

A Robot-X standján a kollaboratív érát ezúttal a Universal Robots UR5 típusú robotkarja képviseli majd, amely mellé nyugodtan odaülhet egy személyes tárgy 3D scannelésének idejére, hiszen emberekkel együtt történő munkavégzésre tervezték.

A már számtalan robotcellában bizonyított Fanuc LR Mate 200iD és KUKA Agilus R900 robotkarok pedig idén egy összeállításban kapnak helyet, szoros együttműködésben dolgozva.

Látogasson el a G pavilon 102/A1 standjára, ismerkedjen meg a Robot-X Kft. robotizált alkalmazásaival, célgépes- és gyártósori megoldásaivall!

Időpont: 2017. május 9-12. 10:00 - 17:00 óra

Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont (Budapest X., Albertirsai u. 10.)

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek