Az automatizálás egészséges mértéke az intralogisztikában

A hatékonyság növelése – Válasz a munkaerőhiányra – A „smart” eszközök alkalmazása

2018. február 05., hétfő, 12:22

Címkék: anyagmozgatás automatizálás intralogisztika konferencia logisztika munkaerő munkaerőpiac targonca

A konferencián az intralogisztikai fejlesztések legfontosabb kérdéseire adnak válaszokat magyar logisztikai szakemberek, gyakorlati példákon keresztül. A konferencia különösen ajánlott olyan szakembereknek, akik részt vesznek az intralogisztikai fejlesztések tervezésében, előkészítésében, megvalósításában.

Időpont és helyszín:

2018. február 27., 9:30 – 16:00, Akvárium Klub

Az újra élénkülő európai gazdasági növekedés, az e-kereskedelem arányának növekedése, a gyártóbázisok számának magyarországi növekedése csak néhány tényező azok közül, amelyek új lendületet adhatnak a hazai intralogisztikai vállalkozásoknak.

A munkalehetőségek bősége elfedheti a beruházások megtérülési követelményeit, és ez különösen igaz az automatizálás irányába mutató megoldásokra. Rendkívül látványos újdonságok jelentek meg az utóbbi években az automatizált anyagtovábbító megoldásoktól az önvezető targoncákon át a logisztikai drónokig, amelyeket be kell tudni illeszteni logisztikai rendszerekbe – a megtérülési követelmények szem előtt tartásával! Ehhez adnak a konferencia előadói gyakorlatias, azonnal bevethető ismereteket.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP ÁLLÁSAJÁNLATOK JANUÁRBAN

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

LOGISZTIKAI TERVEZŐ (F/M/X)

KARBANTARTÓ MÉRNÖK

TERMELÉSTÁMOGATÓ TECHNIKUS

IT SPECIALIST WORKSPACE (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek