AUTOMOTIVE HUNGARY 2015

Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás 2015. október 28–30.

2015. október 18., vasárnap, 17:29

Címkék: állásbörze Audi autóipar Automotive 2015 autótechnika belépőjegy BMW bosch daimler HUNGEXPO Opel suzuki

Október végén újra megnyitja kapuit az AUTOMOTIVE HUNGARY, mely kiállítószámának és területének növekedése miatt az eddigi évek gyakorlatától eltérően nem a G, hanem az A pavilonban kerül megrendezésre az AUTÓTECHNIKA kiállítással.

A kiállítás fővédnöke Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, aki ünnepélyes keretek között nyitja majd meg a rendezvényt, és részt vesz a délelőtti kerekasztal-beszélgetésen.

A kiállítói felhozatalt tekintve elmondhatjuk, hogy a négy magyar autógyártó cég mellett idén először a BMW is képviselteti magát, valamint közel 300 járműipari beszállító, alkatrészgyártó, a saját területén meghatározó cég mutatja majd be tevékenységét, mint például: Bosch, LUK Savaria, Flextronics, National Instruments, ZF, Takata, Shinwa, BPW-Hungária, Rába, EvoPro, ThyssenKrupp.

Az AUTOMOTIVE HUNGARY-re nemcsak hazai, hanem cseh, török, francia, lengyel, német, osztrák, szlovák és angol vállalatok is bejelentkeztek.

Kollektív bemutatókból sem lesz hiány, hiszen már a kiállítók körét erősítik a MAJOSZ, a Német-Magyar Kamara, Miskolc, Győr és a Nyugat-Pannon Régió közösségi standjai.

Az aktuális kiállítói lista itt olvasható: https://automotivexpo.hu/hu/kiallitoi-lista

A kísérőesemények az ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER témakörökre épülnek.

A rendezvény igazi szakmai találkozóhely lesz, hiszen az ÜZLET tematikát erősíti majd a HIPA által támogatott MAJOSZ Beszállítói Fórum, melynek keretében felvonulnak az ágazat vezető szereplői.

A TUDOMÁNY témában lesz látogatható a Járműfejlesztők Konferenciája, melynek címe „Remanufacturing, recycling az autóiparban”.

A jobline.hu-val együttműködve megrendezésre kerül a HVG ÁLLÁSBÖRZE, melynek keretén belül a kiállítók ingyenesen leadhatják állásajánlataikat és részt vehetnek az Állásbörzén, a látogatók pedig felmérhetik a járműipari humán keresletet. A KARRIER tematikát tovább erősítve idén is lesznek a Járműipari Életpályamodellhez kapcsolódó kollektív bemutatók, valamint ismét három napig versenyezhetnek a műszaki egyetemisták, az autopro.hu portállal közösen szervezett AUTOMOTIVE HUNGARY TechTogether-ön, melyen idén is 17 autóépítő csapat részvétele várható.

Egyidejű rendezvény:

AUTÓTECHNIKA – Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás

(2015. október 28–31.)

Online szakmai regisztráció az ingyenes belépésért:

www.automotivexpo.hu/techmonitor

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek