A sikertörténet folytatódik

2016. október 27., csütörtök, 13:50

Címkék: HUNGEXPO Ipar Napjai 2017 kiállítás Mach-Tech 2017

A jövőre újra megrendezésre kerülő Ipar Napjai és Mach-Tech szakkiállítások célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát annak érdekében, hogy a kiállítók és látogatók első kézből kapjanak információt a szakmai trendekről, üzleti lehetőségekről.

2015-ben az Ipar Napjai és Mach-Tech nemzetközi kiállításon - együttesen a Hungexpo Budapesti Vásárközpont „A” és „G” pavilonjában - minden eddiginél több, 19 ország 386 kiállítója, köztük 111 külföldi cég vonultatta fel a rendezvény teljes tematikáját lefedő termékeit, szolgáltatásait. Bemutatták többek között napjaink elektronikai, automatizálási, gépipari, robotikai, hegesztéstechnikai, energetikai, IT és beszállítóipari újdonságait. Néhány ország – köztük Tajvan, Németország és Ausztria – közösségi standdal jelentkezett. A gépipar hazai fellegvárába 39 országból 15 ezer látogató érkezett.

Újdonságok 2017-ben

A Hungexpo munkatársai büszkén vallják, hogy az Ipar Napjai és Mach-Tech kiállításoknak szakmai hátteret biztosítani mind a kiállítóknak, mind a látogatóknak egyfajta üzenet. Egy olyan üzenet, amely arról szól, hogy a kiállítás hosszú távon elkötelezett a technológiai fejlődés, az innovációk bemutatása mellett. Ezért az előző években bevált együttműködés alapján, a kiállítók és látogatók visszajelzéseit figyelembe véve döntöttek úgy, hogy a jövő évi rendezvény egyik meghatározó tematikája az ipar 4.0, napjaink kulcsfontosságú technológiai irányzata lesz.

A szakemberek körében egyértelmű, hogy a negyedik ipari forradalom jóval több technológiai kérdésnél, ez paradigmaváltást eredményez majd az ipari vállalatok gyártási stratégiájában, legfontosabb hatásaként megjelennek a virtuális gyárak, az okos gépek és a kiber termelési rendszerek, a folyamatok automatizálódnak, valamint kiszámítható fenntarthatóság alakul ki. A 2017. évi szakkiállítások ezért kiváló lehetőséget biztosítanak - legyen szó akár kis-, közép- vagy nagyvállalatról - egy olyan részvételre, amikor a kiállítók több mint 15 ezer hazai és külföldi szakmai látogatóval találkozva mutathatják be legújabb technológiai megoldásaikat.

A tematikai újdonságok és a már bevált szakmai programok mellett a kiállítók érdekeit és kéréseit, valamint a nemzetközi trendeket figyelembe véve, számos szervezési-technikai újítással találkozhatnak a kiállítók és látogatók egyaránt. Ilyen lesz például az új pavilonkiosztás a könnyebb átláthatóság és a szorosabb iparági szinergia érdekében, valamint az eddigiektől eltérő látogatói beléptetési rendszer is.

Persze a korszerű műszaki tartalom felvonultatása mellett érdemes arra is gondolni, hogy egy szakkiállítás nem feltétlenül és kizárólag értékesítési lehetőséget kínál, hanem sokkal inkább hosszú távú együttműködést, új partnereket. A kiállítók és látogatók megismerhetik hazai és nemzetközi versenytársaikat, más cégek elképzeléseit, innovációit, gondolkodásmódját, tehát egy olyan bemutatkozási lehetőséget kínál a rendezvény, amelyre más körülmények között nincsen lehetőség.

Fontos hangsúlyozni, hogy egy szakkiállítás többről szól, mint adott négyzetméteren való megjelenés. Egy szakkiállítás olyan előnyt biztosít kiállítónak és látogatónak egyaránt, amelyre a legkorszerűbb technológia sem képes: a személyes dialógus lehetőségét. A Hungexpo elkötelezett abban, hogy igényes, magas színvonalú körülményeket biztosítson ezekhez a találkozásokhoz.

Jegyezze fel naptárába már most a 2017-es dátumot, és jelentkezzen akár 14%-kal kedvezményesebb területbérleti díjon!

Kedvezményes jelentkezési határidő kiállítók részére: 2016. október 31.

Bővebb információ és kiállítói jelentkezés:

www.iparnapjai.hu

iparnapjai@hungexpo.hu

A tavalyi kiállításról készült összefoglaló film itt tekinthető meg:

 

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek