2022-re halasztották az InnoTrans szakkiállítást

2020. október 26., hétfő, 12:01

Címkék: InnoTrans járvány kiállítás közlekedés vasút vasúti járműrendszer vírus

A COVID körüli dinamikusan változó helyzetre és az ezzel járó tervezési biztonság hiányára tekintettel 2022-re halasztják az InnoTrans szakvásárt. Erről a Messe Berlin a nemzetközi piacvezetőkkel és vezető szövetségekkel konzultálva döntött. A világ vezető közlekedéstechnikai vásárának tizenharmadik kiadására 2022. szeptember 20. és 23. között kerül sor Berlinben.

"Az InnoTrans 2022-re való halasztása nagyon nehéz döntés volt - mondta dr. Christian Göke, a Messe Berlin igazgatóságának elnöke. - Végső soron a döntő tényezők a tervezés biztonságának hiánya és a következő hónapokban a világjárvány kialakulásának előrejelzése voltak. A pandémiás helyzetre való tekintettel jelenleg senki sem tudja kellő bizonyossággal megmondani, hogy a keretfeltételek, például a sínterület használata 2021 áprilisában lehetővé teszik-e egy olyan nemzetközi kiemelt esemény megvalósítását, mint az InnoTrans.”

Az új vonatok mintegy 3000 méteres sínpályán történő bemutatása és a szabadterület az InnoTrans egyedülálló jellemzője, és döntő tényező az esemény magas színvonalú megrendezése szempontjából.

„Egyetértünk az iparág vezető szereplőivel abban, hogy az InnoTrans csak nemzetközi szinten és a megszokott színvonalon felel meg minőségi normáinak. Az összes érintett érdekében ezért úgy döntöttünk, hogy újból elhalasztjuk az InnoTrans-t annak érdekében, hogy továbbra is garantálhassuk az InnoTrans, mint az iparág vezető marketingplatformjának magas színvonalát, és mindenekelőtt hosszú távon, és ezzel egyidejűleg az összes érdekelt fél számára biztosítsuk a tervezés biztonságát "- mondja Matthias Steckmann, a Mobility & Services divízió igazgatója .

A következő InnoTrans a következő rendes rotációs időszakban kerül megrendezésre, 2022. szeptember 20–23. között.

A MES Expo mobilitási vásárt jövőre 2021. november 9. és 11. között rendezik meg a berlini kiállítási központban. A közlekedési megoldásokon átívelő vásári koncepció az elektronikai beszállítóiparra koncentrál. A B2B szakkiállítás egy intermodális platformot kínál a vasúti, haszongépjárművek és autóipar területén tevékenykedő kiállítóknak és látogatóknak elősegítve az interdiszciplináris és globális információcserét. A szakmai kísérő programot a VDB, a DVF, a ZVEI és a Deutsche Bahn állította össze.

www.innotrans.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek