2022 júniusára halasztották Észak-Amerika legnagyobb automatizálási szakkiállítását

2021 márciusában virtuális show-val jelentkeznek a szervezők Automate Forward néven

2020. december 05., szombat, 15:50

Címkék: automation automatizálás Detroit ipari robot járvány kiállítás kollaboratív robot robot robotika USA vírus

Az Association for Advancing Automation (A3) bejelentésének értelmében 2022. június 6-9. között rendezik majd meg az Automate automatizálási szakkiállítást és konferenciát a detroiti TCF Centerben.

Az A3 egyben a robotika és az automatizálás virtuális konferenciájának és szakkiállításának szánt Automate Forward rendezvény premierjét is kitűzte 2021. március 22–26. közé. A konferencián több mint 80 előadó vesz részt a robotika, a gépi látásra, a mozgásvezérlés, a mesterséges intelligencia, valamint az intelligens automatizálási technológiák területéről.

Az Automate Forward egy virtuális kiállítótermet és hálózati központot foglal magában, ahol a résztvevők közvetlenül kapcsolatba léphetnek a vállalatokkal és a szakértőkkel az automatizálási lehetőségek átbeszélésére. Az Automate Forward rendezvényre már lehet jelentkezni.

„A világjárvány jelentős visszaesést okozott szerte a világon – jelentette ki Jeff Burnstein, az A3 elnöke. – Bár arra számítunk, hogy 2021 már fellendülés éve lesz, abban nem bízhatunk, hogy 2021 májusában már személyes szakkiállításokat lehet tartani. A járvány következtében a minden iparágban megugrott az automatizálási termékek és megoldások iránti kereslet, mert ezek garantálják a sikert az egyre automatizáltabb világban. Az Automate Forward és az Automate 2022 kulcsszerepet játszik majd a növekedés szempontjából.”

Az Automate 2022 várhatóan több mint 20 000 résztvevőt és 600 kiállítót csábít majd Detroitba. A 2021-es Automate szakvásárra közel 300 000 négyzetméternyi stand regisztráció futott be, így a rendezvény rekordgyanús méretű lehetett volna. A 2021-es szakvásárra a jelentkezésüket már leadó kiállítók értesítést kapnak arról, hogy miként vihetik át a foglalásukat az Automate 2022 szakkiállításra.

Az Automate több mint 25 év chicagói jelenlét után 2019-ben költözött Detroitba. 2022 után az Automate visszatér a megszokott páratlan éves ciklusokhoz, vagyis 2023. május 22–25. és 2025. május 12–15. között rendezik majd meg a soron következő szakvásárokat.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek