PROGRAMGYÁR

Megbízható Energiaellátás - 100%-os rendelkezésre állás a tápellátásban

Az ágazatok egyre nagyobb mértékű villamosításával, hálózatba szervezésével és automatizálásával egyre nagyobb a függőség a megbízható áramellátási megoldásoktól, hiszen a nem tervezett üzemleállások magas költségeket okoznak. Tarts velünk és tudd meg hogyan szolgáltass megbízható energiát a váratlan leállások elkerülése érdekében!

Meghívó - végeselemes szimulációs konferencia

A Kontron Hungary tisztelettel meghívja Önt és érdeklődő munkatársait az “Altair Technology Conference Hungary” c. rendezvényére, amit az Altair céggel közösen szervez!

Erős fémipari évnyitó a DMG MORI Házi Kiállításán

A tavalyinál 250 m2-rel nagyobb helyen, összesen 4 200 m2-en több mint 45 csúcstechnológiás gép, köztük egy világpremier, valamint több mint 20 automatizálási megoldás és innováció várta a látogatókat Pfrontenben. Az első héten, január 22–26. között Németországból, Ausztriából, Svájcból és Kínából várták a látogatókat, míg a második héten, január 29 – február 2. között Európa többi része, Ázsia és Amerika látogatott a Házi Kiállításra.

Globális játékosok a világ minden tájáról a düsseldorfi wire and Tube kiállításokon

A Future Market Insights előrejelzése szerint az ipari csövek piaca 2023-ban 604,6 milliárd USD-t tett ki és az alkövetkező 10 évben 7,7%-os összetett éves növekedési rátával (CAGR) bővül majd. A teljes piac mérete 2033 végén várhatóan 1,3 billió USD-t tesz majd ki. Hatalmas piaci potenciált nyerhetnek tehát el a 2024 áprilisában a düsseldorfi wire és Tube szakvásárokra látogatók.

ESPRIT EDGE Akadémia meghívó

Tisztelettel meghívjuk Önt és érdeklődő munkatársait az “ESPRIT EDGE Akadémia” c. rendezvényünkre, az ESPRIT EDGE magyarországi ősbemutatójára!

2024-ben ismét Electrosub!

A 2023-as esemény sikerére, a pozitív kiállítói visszajelzésekre, a piaci szereplők igényeire reagálva 2024-ben ismét megrendezésre kerül az Electrosub Konferencia és Kiállítás.

Ismét nyit a világ legnagyobb Házi Kiállítása!

2024. 01.29-02.02. között a tavalyinál 250 m2-rel nagyobb helyen, összesen 4 200 m2-en több mint 45 csúcstechnológiás gép, köztük egy világpremier, valamint több mint 20 automatizálási megoldás és innováció várja a látogatókat Pfrontenben.

Változik a világ, változik a beszerzés

A legnagyobb hazai gyártó cégek bevonásával végződött Gödöllőn a TRUMPF nemzetközi sales manager találkozója. A korábban kizárólag Ditzingenben megtartott éves rendezvénye a világjárvány után 2023-ben került első ízben más helyszínre – az új gödöllői székház jelentősége és a hazai akkumulátoriparban dolgozó több mint 350 lézerrendszer előtt tisztelegve egyből Magyarországra. A DENSO, az Audi és a Continental szakemberei 2023. november 14-én egy zárt körű Panelbeszélgetésen árulták el a cégeiknél alkalmazott sikeres beszállítói kapcsolatmenedzsment pilléreit. A találkozó során kiderült, hogy a TRUMPF olyan beszállítói kapcsolatok létrehozására törekszik, ami messze túlmutat az egyszerű költségmegtakarításon.

Fiatal tehetségek a forgácsolás játszóterén

A verseny célja a magyarországi felsőoktatásban tanuló, a számítógéppel támogatott gyártás iránt érdeklődő hallgatók munkájának elismerése, valamint egy szakmai közösség építése és nem utolsósorban a szakmabeli cégek, vállalkozások figyelmének felkeltése volt.

Nyílt Napok, hogy jól sikerüljön az év vége!

Sóskúra is megérkeztek a japán gépgyártó óriás NEO szériás gépei, ezért a Nyílt Napokra ellátogatók már a Mazak legújabb megmunkálási és automatizációs megoldásait ismerhették meg. Az átfogó kínálatról a Nyílt Napok társkiállítói gondoskodtak, az új gépek pedig élőben, megmunkálás közben is megtekinthetők voltak.

Eltelt az első száz év

Mire elég száz év? 1920-ban 276 GWh volt az ország teljes villamosenergia-termelése, szemben a tavalyi 35 699 GWh össztermeléssel. Még egy szám: az országban száz évvel ezelőtt nagyjából 6 700 gépjármű közlekedett – ma pedig nagyjából hatmillió forgalomban lévő jármű rója Magyarország útjait. Alapjaiban változott meg tehát társadalmunk 100 év alatt, és ezt tette a Phoenix Contact is – bár volt, ami állandónak bizonyult.

Sok nagy sokra megy

A Gyártásautomatizálási Napok rendezvénysorozat idei felvonásában kiállító partnerek közreműködésével kerültek bemutatásra azok a megoldások, melyekkel egy energia- és költséghatékony gyártási rendszer építhető fel. Az előadások során lépésről lépésre vizsgálták meg a modern megfogó rendszerek, a minőségi szerszámok, a megbízható megmunkálóközpontok és a teljes gyártási technológiát keretbe foglaló szoftverek jelentőségét.

Erős zárás a magyar szerszámgéppiacon

A legtöbb akció egy helyen: az Optimum Hungária Kft. kétnapos évzáró rendezvényén mindenki megtalálta a számítását, aki kedvezményes áron akart hozzájutni a csúcskategóriás szerszámgépekhez.

Megvan a technológia az ipari szerkezetváltáshoz

2024. május 7–10. között kerül megrendezésre a MACH-TECH nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás, az IPAR NAPJAI nemzetközi ipari szakkiállítás és az AUTOMOTIVE HUNGARY nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás.

Látványos innovációk és remek hangulat

„A négy év szünet utáni újraindítás óriási sikert hozott az EMO Hannover számára – jelentette ki Carl Martin Welcker, az EMO főbiztosa. – A 2023-as kiállítás erősségei közé tartozott a kiállítók és a látogatók nemzetközisége és a csúcskategóriás technikai újítások nagy száma.”

Regisztráljon és vegyen részt a Mazak novemberi nyílt napján!

Ismerje meg a Mazak NEO szériás gépeit, a legújabb megmunkálási és automatizációs megoldásainkat, melyekkel még tovább növelheti termelékenységét és eredményességét!

IT4Factory meghívó

Az IT4Factory a Kontron Hungary (régebbi nevén S&T Consulting Hungary) új rendezvénye, ami kimondottan a gyártás digitalizálásáról, optimalizálásáról szól: gyárszimuláció, robot programozás, termelés ütemezés, MES, BOM menedzsment, additív gyártás és még sok más.

Fogynak az alkalmazások, ahol még nincs Beckhoff

A tavalyi 10 éves születésnapi ünnepség rengeteg pozitív visszajelzése alapján a Beckhoff újragondolta az évek során hagyományossá vált Technology Day konferenciát. A szeptember 28-án megrendezett eseményen a nap első felében szakmai előadások keretében a legfrissebb technológiai újdonságokról és fejlesztési irányzatokról számoltak be, a meghívott előadók pedig izgalmas esettanulmányok formájában mutattak be néhány megvalósult alkalmazást. A délután folyamán azonban az izgalmas programok, a finomabbnál finomabb ételek és italok vették át a terepet.

2023. november 29-én új üzleti partnert és ingyenes tajvani utazást is nyerhet!

A Taiwan Trade Center Budapest örömmel hívja meg a vállalkozásokat, hogy vegyenek részt a Tajvani Kereskedelmi Küldöttséggel 2023. november 29-én megrendezésre kerülő kereskedelmi találkozókon.

Kábel, ami összeköt

Ősszel, a Technológiai Napok négy napja alatt vitathatatlanul Budakeszi válik a hazai kábeltechnológia fővárosává. A kábelkonfekcionálás hazai krémje ilyenkor a kapcsolatépítés lehetősége és a különböző technológiák megismerése céljából látogat el a Komax impozáns székházának bemutatótermébe. A kábeltechnológia fellegvárában a modern technológiai know-how elsajátítása mellett az aktuális projektek személyes átbeszélésére is lehetőség nyílt.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek