Vaillant Truck Road Show

Országos Vaillant Truck Road Show keretében ismerhetjük meg a világ legintelligensebb fűtéstechnikai megoldásait

2015. szeptember 02., szerda, 18:20

Címkék: energiaracionalizálás fűtéstechnika kondenzációs kazán SOS Gyermekfalvak támogatás vaillant

A Vaillant csoport bemutatja a világ legintelligensebb fűtéstechnikai rendszereit, amelyeket a Vaillant Truck fedélzetén tekinthetnek meg a magyar szakemberek. A bemutatókon a legújabb technológiai fejlesztések mellett az érdeklődők megismerhetik a vállalat társadalmi szerepvállalását. A Vaillant évek ót a az SOS Gyermekfalvak egyik kiemelt támogatója, idén az orosházi gyermekfalu épületeinek fűtéskorszerűsítésében működött közre.

A Vaillant Truck, egy külön erre a célra felszerelt kamion augusztus 31. és szeptember 6. között járja az országot. Fedélzetén az érdeklődők megismerhetik a Vaillant legújabb innovációit és intelligens fűtéstechnikai rendszereit. Ez azért is különösen fontos, mivel idén szeptemberben életbe lép az a 2013-es európai uniós szabályozás, amelynek értelmében az eladásra kínált új fűtőkészülékeken és -rendszereken fel kell tüntetni az energetikai besorolást, és a gyártóknak garantálnia kell, hogy minden termék megfelel az uniós előírásoknak. Ennek fényében különösen fontosak a legújabb kondenzációs, szolár és hőszivattyús megoldások, amelyek fejlesztésében a Vaillant csoport élen jár. A sok munka eredményei látszanak is, hiszen a Vaillant Saunier Duvel Kft. idén immár nyolcadik alkalommal kapta meg a Superbrands díjat, mint megbízható vállalat.

Balról jobbra: Seidl Gábor, a Vaillant Saunier Duval ügyvezető igazgatója, Andri Diána, adománygyűjtési és kommunikációs igazgató, SOS Gyermekfalvak Magyarország és Ürögi László, a Mart Kft.  ügyvezető igazgatója

A Vaillant csoport tevékenysége során nemcsak az innovációban és az intelligens fűtési rendszerek fejlesztésében jár élen, hanem kiemelten fontos számára a társadalmi szerepvállalás, különösen a gyermekek támogatása is. Ennek keretében 2015-ben Magyarországon azzal segítette az SOS Gyermekfalvakat, hogy a közösség kilenc új orosházi családi házába szerelte be legmodernebb fűtésrendszerét.

A Vaillant azonban nemcsak készülékeivel és kollégái munkájával támogatja a nehéz sorsú gyermekeket. Az SOS Gyermekfalvak alapelveit magáévá téve mindent megtesz a gyermekek társadalmi integrációjáért is. A 2015-ös Vaillant Truck Road Show során az érdeklődő fiatalok megismerkedhetnek a Vaillant tevékenységi köréhez tartozó legfontosabb szakmákkal, és a családokat vendégül látják Budapesten egy családi sportnapon is.

A Vaillant csoport vállalatai az egész világon szívesen működnek együtt az SOS Gyermekfalvakkal, amelyek célja, hogy jobbá és élhetőbbé tegyék a világot körülöttünk. Az akciók során a Vaillant környezetbarát és energiatakarékos készülékek adományozásával járul hozzá ezekhez az erőfeszítésekhez.

Balról jobbra: Andri Diána, adománygyűjtési és kommunikációs igazgató, SOS Gyermekfalvak Magyarország és Seidl Gábor, a Vaillant Saunier Duval ügyvezető igazgatója

„Büszkék vagyunk arra, hogy immár nem először segíthetjük az SOS Gyermekfalvakat abban, hogy a náluk élő és nevelkedő gyermekek biztonságos körülmények között élhessenek. A mostani támogatás azért is különösen kedves számunkra, mivel 2012-ben egy hasonló támogatásuk hatására a Vaillant tagvállalatai több európai országban is támogatták az alapítványt. Reméljük, még számos hasonló sikert könyvelhetünk el együtt a jövőben is.” – mondta Seidl Gábor, a Vaillant Saunier Duval Kft. ügyvezetője.

„Szervezetünk tevékenységének lényege, hogy azok a gyermekek és fiatal felnőttek számára biztosítsuk az otthon melegét, akik különböző körülmények folytán elszakadtak saját, vér szerinti családjuktól. Ezért is vagyunk hálásak a Vaillant csoportnak, amely már nem először segített abban, hogy az itt élő gyermekek otthona minél kényelmesebb legyen”– mondta Gosztonyi Gábor, az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa ügyvezetője.

www.vaillant.hu

www.sos.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek