Új, nagy nevű szimulációs szolgáltató a magyar piacon

A SIMTEC Hungary 2021-ben alakult meg a szimulációs technológiában vezető SIMTEC, valamint a FLUIDCODES and CFD.HU alapítóinak közös cégeként.

2022. augusztus 16., kedd, 06:00

Címkék: ANSYS cad CAD-modell CAD/CAM/PLM numerikus szimuláció SIMTEC szimuláció szimulációs szoftver tervezői szoftver

A SIMTEC, mint az ANSYS Kelet-európai Elite Certified Channel Partnere, 2001 óta kínálja a legszélesebb és legintegráltabb szimulációs szoftver és szolgáltatás portfóliót a régióban. Alapítója és ügyvezetője, Dr. Ourania Faltsi, a FLUENT áramlási szimulációs szoftver eredeti fejlesztői csapatának tagja. A SIMTEC görögországi alapítása óta élen jár a számítógépes műszaki tervezés (CAE) és a mérnöki szimuláció bevezetésében Kelet-Európában.

2001-ben csupán néhány ipari vállalat használta a szimulációs eszközöket fejlesztési folyamataik támogatására. Egy termék virtuális prototípusának létrehozása és validálása túlzó luxusnak számított. Az utóbbi két évtizedben a SIMTEC mérnökei ezt a felfogást sikeresen alakították át napjaink szemléletévé, amelyben a szimulációs szoftverek alkalmazása megkerülhetetlen eszköze a tervezésnek és optimalizálásnak.

A SIMTEC Hungary napjaink legfejlettebb szimulációs megoldásait kínálja széles körben üzleti és tudományos ügyfelei számára. Magyarországi ügyfelek mellett számos nemzetközi nagyvállalat számára is nyújt mérnöki támogatást, mint a KUKA, AFRY Erőterv, Diehl, Land Rover, vagy a Knorr-Bremse. A SIMTEC Hungary, mint hivatalos ANSYS channel partner, tagja a SIMTEC európai hálózatának a Görögországban, Horvátországban és Szlovéniában működő irodákkal együttműködve.
 
A korábbi ANSYS partner, a CFD.HU utódjaként, a SIMTEC Hungary 19 éves múltra tekint vissza az innovatív ipari gyakorlat és kiváló ügyfél kiszolgálás terén a régióban. Ugyanígy az Elit Channel Partner címet viselő SIMTEC és a FLUIDCODES együtt több, mint 45 éve vannak jelen a szimulációs technológiában az áramlási (CFD), végeselemes (FEA), elektronikai és multifizikás szimulációk területén.

Napjainkban számos, Európában fejlesztett világszínvonalú termék jön létre a SIMTEC által szolgáltatott ANSYS szimulációk segítségével. ANSYS szimulációt használva a SIMTEC ügyfelei optimalizálhatják termékeiket és folyamataikat, jelentősen csökkenthetik költségeiket, előre kiküszöbölhetnek hibákat, megteremthetnek inspiráló, magas minőségű termékeket. Az ANSYS szoftverek kombinálják az áramlási, mechanikai, elektronikai/elektromágneses, valamint többfizikás szimulációkat a tervezői eszközökkel, lefedve így a vegyipari, építészeti, elektronikai vagy gépészmérnöki alkalmazási területek széles skáláját.

Mindezek felett a SIMTEC megoldást ajánl a következőkre:

  • Pre és Post Processing: Az ANSYS Spaceclaim az intelligens és hatékony háló generálásért, az  EnSight pedig a 3D vizualizációért.
  • High Performance Computing (HPC) a több magon futtatott szimulációkért nagy méretű, vagy összetett modellek esetére.
  • ANSYS Cloud: Fókuszáljon fő üzleti tevékenységére, és használja szükség esetén az ANSYS felhő alapú szolgáltatásait.
  • Akadémiai és Startup csomagjaink a kutatáshoz, oktatáshoz, StartUp kezdeményezésekhez.

A SIMTEC által nyújtott technikai támogatás az ügyfelek sikerének kulcseleme. Akár a mySIMTEC dedikált ügyfélportálon át, akár egyszerű e-mail vagy telefonhívás formájában leadott támogatási igény esetén a felhasználó mérnökök könnyen túljutnak az előttük álló technikai akadályokon, vagy segítséget kapnak aktuális szimulációs eseteikhez.

A Simtec minden évben számos tudásmegosztó eseményt is szervez online és személyes részvétellel. Ezen felül olyan konzultációs lehetőségek is vannak, amelyek csak a meglévő ügyfelek számára érhetők el. Ezeken az eseményeken a magyar ANSYS felhasználók közvetlenül konzultálhatnak a SIMTEC szakmérnökeivel annak érdekében, hogy maximálisan kihasználhassák a szimulációs technológia nyújtotta lehetőségeket.

Keressen minket:

Simtec Hungary

1054 Budapest, Széchenyi utca 1/a

Telefon: +36203574501

Kálmán Károly

Business Development Manager

kkalman@simtec.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek