Sajtódíjat indít a Siemens

A Siemens Media Award 2023-ra újságírók és tartalomgyártók is pályázhatnak.

2023. március 21., kedd, 13:15

Címkék: díj siemens verseny

Újraindítja médiadíját a Siemens, amellyel a technológia területén kimagasló minőségű munkát végző újságírókat és tartalomkészítőket kívánja elismerni. A Siemens Media Award 2023 regionális sajtópályázatra Közép- és Kelet-Európa hét országában (Ausztria, Horvátország, Magyarország, Lengyelország, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia) nevezhetnek újságírók, valamint a közösségi média- és más felületek tartalomkészítői is.

A „Célszerű technológia” jelmondatú pályázatra olyan médiaanyagokat várnak, amelyek megmutatják, hogyan képes a technológia hozzájárulni a fenntarthatósághoz, a gazdaság és a társadalom fejlődéséhez. A versenyre 2022. április 1-től 2023. április 30-ig publikált médiatartalmakkal lehet jelentkezni.

„Kiemelkedő minőségű, átfogó tartalmakat keressük arról, hogy a digitális technológia miként változtatja meg, teszi jobbá a mindennapi életet. Ez a téma nagyon fontos számunkra a Siemensnél, mert megmutatja, hogy az üzleti és technológiai fejlődés mekkora hatással van arra, hogy mindenki jobb életet élhessen” – mondta Arató Márk, a Siemens Zrt. kommunikációs vezetője.

A 2023-as versenyben a független zsűri országonként a legjobb három eredeti médiatartalmat választja ki. Az egyes országok második és harmadik helyezettjeinek jutalma egy-egy két személyre szóló szállodai pihenés, míg a győztesek kvalifikálják magukat egy bécsi tanulmányútra.

A Bécsben megrendezett díjátadó gálán az is kiderül, hogy ki nyeri el a regionális győztes címét, és vele együtt a főnyereményt, amely egy kétszemélyes út Ausztriába, a Salzburgi Ünnepi Játékokra.

A pályázatra jelentkező újságírók és tartalomkészítők a zsűrizésre szánt eredeti munkáikat a mediapalyazat.hu@siemens.com e-mail címre küldhetik el 2023. május 5-ig.

A versenyre bármilyen print, online, rádiós, tv-s, videós, podcast, blog, közösségi média tartalommal lehet jelentkezni, amelyet az elmúlt egy évben - 2022. április 1. és 2023. április 30. között - publikáltak. A Siemens pályázata azon tartalmakat keresi szektoroktól és felhasználói körtől függetlenül, amelyek megmutatják, hogy egy-egy technológia miként járul hozzá egy jobb jövőhöz, a gazdaság és a társadalom fejlődéséhez, a fenntarthatósághoz.

www.siemens.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek