Nyerj robotot az Universal Robots-tól!

Pályázatot hirdet az Universal Robots, melynek végén három új, együttműködő robot talál gazdára.

2016. február 18., csütörtök, 17:38

Címkék: ipari robot kollaboratív robot nyeremény pályázat robotika Universal Robots

Pályázattal keresi három robotjának új gazdáját az Universal Robots. A dán robotgyártó könnyűsúlyú, rugalmas és együttműködő robotkarjai szinte bármire képesek, legyen szó ragasztásról, csavarhúzásról, összeszerelésről, áthelyezésről, esetleg csomagolásról vagy éppen palettázásról. Az UR-robotok ráadásul rendkívül gyors – átlagosan 195 napos - megtérülésük miatt is egyedülállónak számítanak.

Így lehet pályázni

A pályázatra jelentkezőknek, egy kreatív indoklást kell küldeniük, hogy cégük kiválasztott részlegének miért van szükséges automatizálásra. Ezek többek között olyan feladatok lehetnek, melyeket az emberek monotonnak vagy fárasztónak találhatnak, a robotok számára viszont ideálisak. Ide tartoznak az olyan manuális folyamatok is, amelyek hatékonyságát fokozni lehet az optimalizálással, ezzel is növelve a vállalatok versenyelőnyét.

A pályázatra 2016. május 31-ig lehet jelentkezni, és az Universal Robots közvetlenül fog kapcsolatba lépni a nyertesekkel. A jelentkezéshez a https://winarobot.universalrobots.com/hu/ oldalon megtalálható űrlapot kell kitölteni.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP ÁLLÁSAJÁNLATOK JANUÁRBAN

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

LOGISZTIKAI TERVEZŐ (F/M/X)

KARBANTARTÓ MÉRNÖK

TERMELÉSTÁMOGATÓ TECHNIKUS

IT SPECIALIST WORKSPACE (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek