Kiállítói kedvezmények az AUTOMOTIVE szakkiállításra

2016. június 15., szerda, 11:16

Címkék: autóipar autóipari beszállító Automotive Hungary 2016 HUNGEXPO kedvezmény kiállítás kiállító

2016. június 30-ig kedvezményesen foglalhatja le helyét az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállításra!

Az eddigi sikeres kiállítások alapján 2016-ban a Hungexpo Zrt. újra megrendezi a járműipar legnagyobb regionális fórumát, ahol minden járműipari ágazat képviselteti majd magát, multinacionális cégek, világmárkák, kis- és középvállalkozások egyaránt jelen lesznek. A kiállítás tematikája lefedi a járműgyártás teljes folyamatát, minden szegmensét a gyártási folyamatoktól, rendszerektől, üzemi berendezésektől és beszállítói szolgáltatásoktól kezdve, az autógyártásban használható informatikai megoldásokon és ipari szolgáltatásokon át a szakember képzésig.

RÉSZTVEVŐK:

Partnereink, kiállítóink mostanáig több mint 2000 m2-t foglaltak le a Vásárközpont legnagyobb pavilonjában, hogy részt vehessenek a 2016-os eseményen, és számuk, valamint az általuk lefoglalt terület, a rendezvényhez közeledve, egyre nő.

Kiállítóként olyan a saját területükön meghatározó cégek lesznek a 4 magyarországi autógyár mellett, mint: Beewatec, Bosch, Continental, Duvenbeck, Fanuc, Flextronics, Karsai Műanyagtechnika, Kirchhoff, Knüppel, KUKA, LUK Savaria, MOL, Thyssen Krupp, Wedco, ZF.

Számos város és régió is megjelenik a kiállításon, úgy, mint: Nyugat-Pannon Régió, Miskolc és Győr, de idén először csatlakozik hozzájuk Tatabánya is. A városi standokon olyan nagy nevek mutatkoznak majd be, mint például a BPW-Hungária, a Takata, a Shinwa, az AGC Glass, a Delphi vagy a Bridgestone.

Kollektív bemutatókra is lehet számítani, hiszen közös kiállítói standokat szervez a Czech Trade, az Advantage Austria, a Német-Magyar Ipar Kamara, a MAJOSZ és a Magyar Anyagvizsgálók Egyesülete.

Csatlakozzon a kiállítókhoz Ön is!

PROGRAMKÍNÁLAT:

A rendezvényhez magas színvonalú szakmai programsorozat is kapcsolódik, melyek továbbra is az iparág egészét lefedő 3 kiemelt témakörre épülnek: ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER

A hagyományosnak mondható programok mellett, mint az AUTOMOTIVE HUNGARY TECHTOGETHER diákverseny és a MAJOSZ-HIPA Beszállítói Fórum, idén számos újdonsággal is várjuk a szakembereket:

  • először szervezi az Automotive Hungary keretében a JETRO a japán-magyar alkatrész- és anyagbeszerzési üzletember találkozót
  • a Portfolió és a MAGE közösen szervezi a „JÁRMŰIPAR 2016” konferenciát
  • a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara mérnök továbbképzési programot tart e-mobilitás témában
  • HIPA TIER UP! stand – A megjelenés célja, hogy erősítse a kooperációt a magyar járműipari egyetemek és a hazai KKV szektor között a szakmai tartalommal megtöltött gyakornoki programok és a közös kutatás-fejlesztési projektek területén

Társrendezvény: AUTÓTECHNIKA Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás

2016. október 19-22. (szerda-szombat)

Az AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállításra

kedvezményes előjelentkezési határidő: 2016. június 30.

Csatlakozzon a magyar járműipar komplex fórumához, ahol a gazdaság legdinamikusabb ágazata teljes körűen mutatkozik be!

Bővebb információ és kiállítói jelentkezés: www.automotivexpo.hu, automotivexpo@hungexpo.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek