Innovatív újdonságok – gyakorlati, high-tech megoldások – autóipari trendek

2019. szeptember 16., hétfő, 11:04

Címkék: autógyár autógyártás autóipar autóipari beszállító cad CAD-Terv CAD/CAM/PLM innováció konferencia tervezői szoftver

A PERFORMA 2019 szakmai konferencián az innovációk, technológiai újdonságok bemutatása és testközelbe hozása kerül a középpontba. Olyan trendekről, megoldásokról értekeznek a jelenlevők, amelyek nagyban hozzájárulnak a magyar piac modernizációjához és fejlődéséhez.

Az idén 2019. október 15-én, ismét megújult koncepcióval megrendezésre kerülő PERFORMA 2019 egy kiállítással egybekötött és további szakmai eseményekkel kiegészített szakmai konferencia.

A fő szervezőnek számító CAD-Terv Cégcsoport számos pozitív visszajelzéseknek köszönhetően évről-évre megrendezi az eseményt, amely  fokozatosan tovább fejlődik annak érdekében, hogy még inkább kiszolgálja a látogatói igényeket.

A PERFORMA egyik elsődleges célja a networking, hogy a résztvevők hosszútávú kapcsolatokat építsenek, inspirációt nyerjenek másoktól is a mindennapi munkájukhoz. Mint azt, ahogyan a szlogenje mutatja „Innovation. Trend. Strategy. Networking.”, trendek, aktualitások, új technológiák és lehetséges stratégiai, fejlesztési irányvonalak kerülnek bemutatásra a hazai viszonylatban  #1 szakmai konferencia minősülő eseményen.

A 2019-es PERFORMA fő témája: „Technológia a fejelődés szolgálatában”, amely 3 különböző szekcióban (Hatékonyság, Technológia, Megoldások a gyakorlatban) mutatja be, hogyan fonódik össze az ember a digitális világgal és ez hogyan hat a munkafolyamatokra, munkavégzésre.

Az előadásokat neves hazai- és nemzetközi szakmai előadók támogatják, osztják meg tudásukat, tapasztalataikat, mutatnak be saját példákat, innovatív technológiákat. A közönséggel közösen keresik a válaszokat olyan kérdésekre, mint például:

  • Az új technológiai eszközök hogyan javítják, fejlesztik a munkavégzés folyamatait?
  • Miért félünk a technológiai újdonságoktól, cloud szolgáltatásoktól?

A résztvevők ezenkívül érdekességeket hallhatnak az önvezető járművekről, autópiaci trendekről, termékfejlesztésekről is, olyan formában, amely akár a mindennapi munkához hasznosítható.

Ezen a konferencián számos értékes információval, gyakorlati megoldással gazdagodhat minden olyan cég , akiknél felmerült a technológiai fejlesztés igénye, vagy csak érdeklődik az innovatív lehetőségek iránt.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, fejlesztő mérnökök, terméktervezők, elektronikai fejlesztők, projektvezetők, műszaki döntéshozók, startup vállalatok képviselői, innovátorok is szívesen látogatják a rendezvényt, hiszen kiemelkedő szakmai- és gyakorlati tudásra tehetnek itt szert.

A konferencia plenáris ülésén Várkonyi Gábor (autópiaci szakértő, Millásreggeli autós rovatának szakkommentátora) beszélget Nadj Istvánnal (CAD-Terv Cégcsoport ügyvezetője) az autóipar jövőjéről, a jelenleg érezhető autóipari megtorpanásról, fejlesztésekről és további nyitott kérdésekről.

A PERFORMA szakmai konferencia minden évben olyan dolgokat mutat be a technika egyre fejlődő világából, amely gondolkodásra bírja a közönséget és hozzásegíti őket, hogy versenyképesebbé tegyék folyamataikat, vagy belső fejlődésüknek újabb lendületet adjon.

PERFORMA 2019 részletes programja és regisztrációja: www.performa.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek