Gépárverés egy autóipari beszállító bezárását követően

Lehetőség az autóipar számára

2022. augusztus 30., kedd, 13:35

Címkék: árverés aukció autóipar autóipari beszállító használt gép online platform online portál Surplex

A Surplex.com weboldalán még 09. 13-ig lehet licitálni kiváló minőségű gépekre egy plüderhauseni (Németország) autóipari beszállító bezárását követően.

Sok iparágat súlyosan érintett a világpiac jelenlegi helyzete. A logisztikai nehézségek, az infláció és a nyersanyaghiány számos iparágban negatívan érinti a termelést. Az autóipart sem kíméli a jelenlegi piaci helyzet – annál is fontosabb a saját üzem korszerűsítése és a következő évek kihívásaira való felkészülés.

A termelés fejlesztéséhez szükséges gépek beszerzése azonban jelenleg komoly kihívást jelent. Megoldást nyújthat a használt gépek vásárlása. Ezek jó állapotúak és rövid határidővel – hosszú szállítási idő nélkül – üzemeltetésre készek. Így elkerülhető a hosszabb várakozási idő és az új vásárlás magas költségei. Az ipari aukciós házak, mint például a Surplex.com, mindig kínálnak újszerű állapotban lévő használt gépeket az autóiparból is, és ezáltal lehetőséget nyújtanak az autóipari beszállítóknak saját gépparkjuk bővítésére.A plüderhauseni (Németország) autóipari beszállító bezárását követően a Surplex.com minőségi gépeket bocsát árverésre a vállalat készletéből.

Többek között a következő gépek kerülnek kalapács alá:

  • TRUMPF lézercellák
  • MÜLLER hidraulikus prések
  • TRUMPF hajlítóprés
  • ZPS vertikális megmunkálóközpont
  • CLOOS hegesztőcella
  • LANG CNC-csőhajlító gép
  • ELB felületköszörű

valamint egyéb prések, szerszámgépek, robotok és műhelyfelszerelés. A gépek megtekintése előzetes egyeztetés alapján lehetséges. A Surplex szakértői rendelkezésre állnak, amennyiben kérdés merülne fel, és támogatást nyújtanak az érdeklődőknek a vásárlással kapcsolatos döntésben. A Surplex a digitális aukciós kereskedelemre specializálódott és átfogó szolgáltatást kínál a vevőknek és az eladóknak: a gépek első becslésétől a kiszállításig minden egy kézből érkezik.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek