Exkluzív kedvezmények és értékes díjak a Farnell Escape Game versenyen

2021. június 29., kedd, 11:45

Címkék: díj disztribúció elektronikai ipar Farnell ipari elektronika verseny

A résztvevők értékes nyereményekkel gazdagodhatnak, valamint számos kiváló termékhez juthatnak hozzá kedvezményes áron.

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell elindította az Escape Game kihívást az ügyfelei körében. A verseny alatt a vállalkozó szelleműek szerte Európában számos kihívásban tehetik próbára képességeiket és kreativitásukat. A résztvevők értékes nyereményeket kaphatnak és számos termékhez juthatnak hozzá kedvezményes áron.

A részvételhez a résztvevőknek regisztrálniuk kell magukat online és a heti feladatok elvégzésével kezdetik meg a játékot. A játékosok pontokat nyerhetnek, vagy veszíthetnek attól függően, hogy mennyire sikeresek az egyes feladatoknál. A frissítéseket e-mailben osztjuk meg, hogy az egyes résztvevők előrehaladását kiemeljük és felhívjuk a játékosok figyelmét a pontszámuk növelését segítő tippekre.

A verseny végén a legmagasabb pontszámot elért játékosokat nagyszerű nyereményekkel jutalmazzák: többek között Apple Watch, Bose BLE hangszóró, 3D nyomtató, 3D toll, E-utalványok és még sok minden egyéb. A résztvevőknek lehetőségük nyílik a Multicomp Pro és más népszerű márkák exkluzív kedvezményeinek megszerzésére is, beleértve:

Nehéz volt az elmúlt év és szeretnénk némi kikapcsolódást nyújtani új nyári kihívásunkkal – mondta el Szemel Malgorzata, a Farnell EMEA marketing igazgatója. – Az ügyfelek azzal a lehetőséggel vehetnek részt online játékainkban, hogy nagyszerű díjakat nyerhetnek és exkluzív kedvezményekhez juthatnak világ néhány vezető gyártójától származó termékekre. Szezonális kihívásaink minden évben egyre népszerűbbek és ezen a nyáron valami különösen szórakoztató módon szerettük volna ügyfeleinket nyereményekhez és kedvezményekhez juttatni.”

A Farnell Escape Game verseny már zajlik. Tudjon meg többet róla!

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek