A Bosch az „Év K+F beruházója”

Átadták az Év befektetője díjakat

2016. március 30., szerda, 18:54

Címkék: autóipar autóipari beszállító bosch Bosch Budapesti Fejlesztési Központ díj Év befektetője kutatás-fejlesztés

A 2015-ös „Év befektetője” hét kategóriában kiosztott díjátadó ünnepségén az ”Év K+F beruházója” elismerést a Robert Bosch Kft. kapta. A díjat Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter adta át Oliver Schatznak, a Bosch Budapesti Fejlesztési Központ vezetőjének.

A 2005-ben alapított „Év befektetője” díjak célja, hogy elismerje azokat a vállalatokat, valamint az őket támogató szervezeteket és önkormányzatokat, amelyek az adott évben a legnagyobb mértékben járultak hozzá a magyar gazdaság fejlődéséhez és a foglalkoztatottság növeléséhez.

„A kilenc magyarországi vállalatnál a Bosch mára 12 200 embernek ad munkát. A magyar gazdaság egyik húzó cégcsoportja vagyunk és az éves bevételünk megközelíti a magyar GDP 3 százalékát. Ha az önjáró autók fejlesztéséről vagy a hálózatba kapcsolt életről beszélünk, Magyarország már nem megkerülhető és ebben óriási szerepe van a Budapesti Fejlesztési Központjának, ahol folyamatos a fejlesztés. Ez az elismerés azt bizonyítja számunkra, hogy van jövője a közös, stratégiai jelentőségű együttgondolkodásnak, amely új utakat nyit a szakmai célok kiteljesítése felé. Az autóipari K+F központnak a Bosch csoport a jövőben is kiemelt stratégiai szerepet szán, melyben a magyar mérnökök magas színvonalú munkájának elengedhetetlen szerepe van” – nyilatkozta Javier González Pareja, a magyarországi Bosch csoport vezetője a díjátadó kapcsán.

Oliver Schatz, a Budapesti Fejlesztési Központ vezetője

A Budapesti Fejlesztési Központ Bosch gépjármű technológiai gyártásának és innovációjának köztudottan egyik legjelentősebb bázisa 2005-ös megalapítása óta kínál vonzó munka- és karrierlehetőséget a legjobb pályakezdő mérnökhallgatók és mérnökök számára. Oliver Schatz, a Budapesti Fejlesztési Központ vezetője a díjátadón hangsúlyozta: „A projektek és az itt dolgozó mérnökök száma folyamatosan növekszik.Tavaly több mint 300 mérnök érkezett hozzánk, így a fejlesztési központ létszáma hamarosan eléri az 1500 főt. Tavaly augusztusban került átadásra a fejlsztési központ kibővített campusa, amely a cégcsoport második legnagyobb európai autóipari fejlesztési központja. A vállalat innovatív jellegét és hosszú távú stratégiáját bizonyítja, hogy jelenleg is 19 felsőoktatási intézménnyel van kapcsolata és jelentős kutatás-fejlesztési tevékenységet hozott Magyarországra."

www.bosch.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek