SOLIDWORKS sikertörténet a GIS Technologies-nél

2014. november 30., vasárnap, 17:55

Címkék: GIS Technologies SolidWorks SOLIDWORKS Composer

A 2 éves GIS Technologies fő profilja a speciális gép- és fémipari termékek tervezése, gyártása, kereskedelme, valamint a CNC gyártástechnológia és műanyag fröccsöntési folyamatok mérnöki feladatainak elvégzése.

 

A vállalat tervezőirodái Budapesten és Sirokon találhatók, de a gyártási folyamatokat teljes mértékben siroki telephelyükön végzik. Jelenleg fegyverzeti modernizációval foglalkoznak. Elsősorban állami megrendelők számára gyártanak, de sportfegyverzetairsoft fegyverek modernizációján is dolgoznak.

tacticalBár a cég nem kizárólag fegyverekkel foglalkozik, most mégis a Tactical vonalra fektetik a legnagyobb hangsúlyt. A területen folytatott kutatás-fejlesztési folyamatoknak köszönhetően jelentős növekedést értek el az elmúlt 2 év alatt. Céljuk, hogy a fegyverzeti kiegészítőkfejlesztése mellett saját termék portfóliót alakítsanak ki. Tervezőmérnökeik egyedi sportlövészeti és egyéb fegyverzeti kiegészítők tervezése közben arra törekszenek, hogy innovatív ötleteik és megszerzett tapasztalataik alapján a lehető leghasznosabb alkalmazásokat fejlesszék ki. A kiegészítők modernizációjába beletartozik, hogy a meglévő fegyverzettechnikai eszközöket, például előagyakat, optikai tartókat, válltámaszokat, markolatokat továbbfejlesszék.

A mérnöki feladatok elvégzéséhez a SOLIDWORKS szoftvert használják, mellyel a teljes tervezési folyamatot el tudják végezni. A SOLIDWORKS által biztosított hasznos eszközök nagy mértékbenmegkönnyítik a tervező mérnökök munkáját. A kiemelkedő 2D-s vázlatkészítés3D-s test ésalkatrész modellezési, illetve összeállítás modellezési lehetőségek által könnyebbé válik a tervezés.

A tervezésnél hasznosnak bizonyuló adaptív tervezési technológiáknak is köszönhető, hogy ilyen nagy számú lehetőséget tudnak biztosítani ügyfeleik számára. Az internetes értékesítés során a SOLIDWORKS Composer előnyeit is kihasználják, amivel könnyedén tudják exportálni a műszaki dokumentációkat, robbantott ábrákat. Ezáltal a termékek testreszabottan is forgalmazhatók – színek, kiegészítő modulok különböző variációit tehetik elérhetővé. Az ilyen beállításoknak köszönhetően a műhelyrajzok is egyszerűsíthetők, ami a gyártási folyamatokat jelentősen felgyorstítja. A SolidWorks integrált megoldásainak köszönhetően egyetlen szoftver segítségével minden feladat elvégezhető, nincs szükség a modellek konvertálására, megbízható, költséghatékony megoldást jelent a vállalat számára.
 
A GIS Technologies Tactical ágazata mellett mérnöki és ipari ágazattal is rendelkezik. Bár a cég számos területen tevékenykedik, a legjelentősebb mégis a mérnöki ágazat. Munkatársaik gépészeti tervezésselterméktervezéssel,prototípusgyártással és gyártástechnológiai tervezéssel is foglalkoznak. Gyártástechnológiai ismereteiknek köszönhetően, a megbízó ötletei alapján, az általa megadott követelményrendszenek megfelelően optimalizált termékterveket készítenek. Egy adott termékcsalád sorozatgyártásához szükséges optimalizációs folyamatokat is el tudják végezni, adott termék prototípusának legyártása mellett. 
 
A fiatal vállalat rövid idő alatt elérte, hogy magas színvonalat tud biztosítani vásárlói számára, emellett fejlesztéseiknek köszönhetően a legmodernebb kiegészítő eszközöket kínálhatja a piacon. Mindez talán nem lenne lehetséges a SOLIDWORKS sokoldalú szoftvere és a GIS Technologies mérnökeinek innovatív fejlesztései nélkül.

forrás: http://www.eurosolid.hu/solidworks-sikertortenet-a-gis-technologies-nel/

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek