Virtuális kiállítást szervez a Jungheinrich

„The Show must go on.“

2020. március 10., kedd, 19:15

Címkék: anyagmozgatás intralogisztika Jungheinrich kiállítás LogiMAT raktár raktári automatizálás raktártechnika targonca virtuális eszközök virtualizáció

A Jungheinrich első virtuális kiállításával biztosítja, hogy 2020-ban sem maradjon le senki a legfrissebb innovációk és megoldások bemutatásáról.

Miután a koronavírus miatt a LogiMAT kiállítás lemondásra került, a Jungheinrich megszervezte ügyfelei és minden érdeklődő számára első virtuális kiállítását. A látogatóknak lehetőségük nyílik a Jungheinrich innovációit úgy megismerni, mintha egy kiállításon vennének részt. Az online kiállítás március 10. és 12. között kerül megrendezésre három időzónában.

„A kiállítások, vásárok mindig óriási élményt jelentenek ügyfeleinknek és látogatóinknak. Mivel most átmenetileg sajnos nem érdemes nagyszabású rendezvényeket látogatni, rövid határidőn belül létrehoztunk egy virtuális kiállítást. Örülünk, ha vendégeinket így tudjuk köszönteni és a Jungheinrich legfrissebb újdonságait bemutathatjuk nekik” - nyilatkozta Christian Erlach, a Jungheinrich értékesítési és marketing igazgatója.

Az online kiállítás keretében különböző fókusztémák jelennek meg a standokon, chat-en keresztül pedig a Jungheinrich szakértői állnak az érdeklődők rendelkezésére. Tematika szempontjából a digitalizálás és automatizálás kérdései állnak a virtuális kiállítás középpontjában. Az intralogisztikai specialista itt mutatja be a jövő raktárának hálózati megoldásait. A kiállítás másik központi témája az asszisztensrendszerek, melyekkel a Jungheinrich tehermentesíti ügyfeleinek mindennapi munkavégzését és növeli a raktárban a hatékonyságot, valamint a biztonságot. Emellett a virtuális kiállítás látogatói megismerhetik a lítiumion-technológia területén fejlesztett legújabb gépeket és energia megoldásokat.

„Virtuális kiállításunk remek példa arra, hogyan lehet proaktívan, innovatív módon és kreatívan eljárni egy komoly kihívást jelentő helyzetben és bizonyíték arra, hogy rövid időn belül mennyi különleges dolog lehetséges. Reméljük, hogy a nagyszabású rendezvények helyzete belátható időn belül változni fog és akkor a jövőben virtuális és valóságos rendezvények egyvelegét tudjuk kínálni” - magyarázta Erlach.

www.jungheinrich.hu

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek