Új szakma születik: Digital Coach képzés az Ipar 4.0 szolgálatában

2021. szeptember 08., szerda, 17:37

Címkék: belépőjegy Electrosub elektronika elektronikai ipar elektrotechnika Endrich Bauelemente ipari elektronika kiállítás

… a címe az Electrosub a nyitó előadásának, ami Dr. Charaf Hassan dékán, BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar tanszékvezető egyetemi tanár, interpretálásában hangzik el rávilágítva a digitalizáció előretörésének egyik legnagyobb problémájára, a szakemberhiányra. Az előadás keretében többek között bemutatásra kerül, hogy a BME ennek kezelésére egy önképzésre is alkalmas rendszert fejlesztett ki.

2021. szeptember 28-30. Lurdy Ház, Konferencia Központ

A 3 napos konferencia előadási számos újdonsággal, friss ismerettel szolgálnak az elektronika, automatizáció, digitális átalakulás, AI, IoT témaköreiben, a rendezvény az ipar 4.0 jegyében zajlik.

Az Electrosub egy hasznos üzleti és szakmai esemény szeptember végén, amit érdemes a programnaptárba már most beilleszteni. Ingyenes konferencia és kiállítási belépőért itt regisztrálhat.

A konferenciához kiállítás kapcsolódik, amin aranyszponzorként vesz részt az Endrich Bauelemente GmbH, az elektronikai alkatrészek és szenzorok disztribútora, az M2Mcom és SIMCom kínai székhelyű világcég, amely az IoT megoldások széles tárházát kínálja, a Redel Elektronika Kft., a most 75 éves fennállását ünneplő LEMO magyar leányvállalata és gyártóközpontja, ezüst szponzorként jelen lesz az LLP Group, akik nemcsak Magyarországon, de az amerikai földrészen és szerte Európában az Ipar 4.0 fejlesztések szolgálatában állnak, ezüst szponzor a Vitec Power GmbH osztrák cég,  Kelet és Közép-Európa vezető tápegységszállítója, a Gestlabs srl., a labor és designe szervízek, valamint a software engineering piacvezetője Olaszországban, bronz szponzor  a Kardex Remstar a hatékony raktározási rendszerek szállítója,  az OnRobot Kft., amely cég   új lehetőségeket kínál az automatizálási feladatok terén.

A kiállításon a magyar cégeken kívül német, osztrák, kínai, olasz, bosnyák cégek bemutatóját is megtekinthetik.

Szakemberek és megoldások szemtől szembe …  nemcsak egy szlogen, hanem a rendezvény tudatos filozófiája.

Az Electrosub Önt is várja, találkozzunk szeptember végén a Lurdy Házban!

www.electrosub.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek