Új online formátumban lesz elérhető a glasstec

2020. szeptember 19., szombat, 11:35

Címkék: BD-Expo digitalizálás düsseldorf glass industry glasstec glasstec 2015 glasstec 2016 messe düsseldorf online platform online portál üveg üveggyártás üvegipar

A glasstec alternatív időpontja már ismert minden érdeklődő számára. Az üvegipar világelső szakvásárát 2021. június 15-18. között rendezik meg Düsseldorfban. A regisztrációjukat már leadó kiállítók idén ősszel egy teljesen új digitális szolgáltatást vehetnek igénybe a glasstec részéről. A glasstec VIRTUAL a teljes üvegipart összekapcsolja és számos új funkciót kínál mind a kiállítók, mind a látogatók számára.

A Messe Düsseldorf az október 20-22. között sorra kerülő glasstec VIRTUAL digitális rendezvénnyel bővítette szolgáltatási portfólióját. Az új formátum a három szegmensből áll: Kiállítótér, Hálózat Plaza és Konferencia terület. Ez lehetővé teszi a kiállítók számára, hogy üzleti kapcsolataikat fenntartsák és kiterjesszék a piacon. A célcsoportok optimalizált megszólítását és a potenciális leadek generálását további eszközök, például virtuális termékbemutatók és új interaktív opciók is segítik.

„Mentse el a naptárjába a glasstec VIRTUAL októberi menetrendjét és használja fel a lehetőséget ara, hogy kapcsolatban maradjon a nemzetközi üvegiparral” – mondta Birgit Horn, a glasstec igazgatója.

A glasstec VIRTUAL három szegmense

Konferencia terület

Az október 20-22. közötti glasstec VIRTUAL online rendezvény a legfontosabb témákat érintő ingyenes szakértői előadásokat is kínál. A résztvevők kapcsolatba léphetnek az előadókkal és a világ minden tájáról követhetik a beszélgetéseket. A részvétel részletes programja és az egyéb információk szeptemberben válnak elérhetővé. A Glass Worldwide szakfolyóirat ezenkívül két panelbeszélgetést is szervez. Az ülések a globális sík- és az öblösüveg ipar aktuális piaci helyzetével foglalkoznak. A konferencia programjáról további információ a virtual.glasstec.de/trendtopics oldalon található.

Kiállítótér

Az Exhibitor Showroom számos további új funkciót kínál a potenciális vásárlók figyelmének felkeltésére már nyolc hónappal a glasstec előtt. A feltöltött termékvideók és a meghirdetett webinárok azonnal láthatóvá válnak minden érdeklődő számára. A résztvevőkkel interaktív módon kapcsolatba léphetünk az esemény alatt és után a Matchmaking Tool segítségével. A kiállító ezenkívül az összes regisztrált résztvevő elérhetőségét megkapja. Az esemény után a kiállítók bemutató anyagait tájékoztatás céljából a glasstec közösség rendelkezésére bocsátják. A Kiállítótér a termékinformációk és az adatbevitel mellett egyéb reklám- és kommunikációs anyagokkal is lehetőséget kínál az érdeklődés folyamatos fenntartására.

Hálózat Plaza

Az új üzleti partner kereső eszköz révén közvetlen kapcsolat létesíthető a potenciális partnerekkel a speciális érdeklődésre számot tartó területek és kiterjedt szűrési funkciók használatával. Időpont egyeztetés után egy virtuális szobában audio- vagy videohívások útján személyes beszélgetések is tarthatók.

A glasstec VIRTUAL fenti extra kiterjesztései automatikusan hozzáférhetők minden olyan kiállító számára, akik regisztráltak a jövő évi szakvásárra. A látogatók számára a glasstec VIRTUAL programban való részvétel ingyenes.

További információ: virtual.glasstec-online.com

Magyarországi képviselet:

BD-Expo Kft.

E-mail: office@bdexpo.hu

www.bdexpo.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek