TRANSLOG Connect Congress 2015

A logisztikai iparágat két nap alatt is át lehet formálni

2015. július 09., csütörtök, 14:29

Címkék: e-kereskedelem logisztika logisztika 4.0 többcsatornás logisztika TRANSLOG Connect Congress 2015

A logisztika iránti kereslet szoros összefüggésben van az általános gazdasági körülményekkel, a válság lecsengése után pedig az iparág az elmúlt években stabilizálódott. Ebben a biztos környezetben elérkezett az idő, hogy a szakma az élvonalbeli innovációkra koncentráljon: a logisztika és az ellátási lánc menedzsment egy újabb technológiai forradalom küszöbén áll.

A legújabb trendekre reagálva Kelet-Közép-Európa vezető logisztikai és ellátási lánc menedzsment kongresszusa, a TRANSLOG Connect Congress a logisztika 4.0, az e-kereskedelem és a többcsatornás logisztika témáit helyezi szakmai fókuszába. A régió vezető vállalatainak döntéshozói és a legmeghatározóbb szolgáltatók gyűlnek össze Budapesten, hogy két nap alatt megvitassák az iparág mostani és jövőbeli változásait, és több mint 1500 előre egyeztetett személyes találkozó keretében a helyszínen formálják a folyamatban lévő trendeket.

A logisztika 4.0-tól a légi teherszállítás online kezeléséig

Prof. Dr. Sebastian Kummer, a Vienna University of Economics and Business Szállítmányozási és logisztika tanszékének vezetője nyitja meg a rendezvényt egy átfogó előadással a legfrissebb iparági irányzatokról. Stefan Putzlocher, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary logisztikai igazgatója a cég futurisztikus logisztikai modelljeit és módszereit ismerteti, míg Chaim Huijsman, a Gebrüder Weiss értékesítési igazgatója a B2C szállítás kihívásairól oszt meg hasznos esettanulmányokat a közönséggel. Mindezek mellett Thomas Grunau, a KUEHNE + NAGEL globális marketingigazgatója mutat be egy innovatív, a légi teherszállítás menedzsmentjét forradalmasító webes megoldást – csak hogy párat említsünk a nagynevű előadók közül.

A régió legjobb megoldásai és sorsfordító találkozók

A kongresszus két napja alatt több mint 1500 előre egyeztetett személyes találkozót bonyolítanak le a régió legjobb logisztikai szolgáltatói és különböző iparágak vezető vállalatainak döntéshozói, számtalan változást elindítva a régió piacán. A rendezvény főtámogatói és stratégiai partnerei a Gebrüder Weiss, a Kuehne + Nagel és a Raben Group. A további neves kiállítók között olyan cégek szerepelnek, mint a C.H. Robinson, a DB Schenker, a DSV, a Duisport, az EKOL Logistics, az Ehrhardt + Partner Group, a Linde Material Handling, az L-mobile Hungary, a PDA Rendszerház Kft., vagy a Prévost Hungária, kiegészülve a rendezvényhez első alkalommal csatlakozó Magyar Postával, Maltacourt Hungary-vel, Port of Antwerppel és a Sectran Backoffice-al, valamint az amerikai XPO Logistics vállalattal, mely a Norbert Dentressangle felvásárlásával nemrég lépett be az európai piacra.

A rendezvény keretein belül átadásra kerül a harmadik Central Eastern European (CEE) Logistics and Supply Chain Management Excellence Award is. Az elismert szakértőkből álló, független zsűri által odaítélt díj a régió legkiválóbb logisztikai és ellátási lánc menedzsment megoldásainak elismerésére jött létre. A jelentkezéseket október 15-ig küldhetik be azok a szolgáltatók, gyártók vagy kereskedők, akik szeretnék felhívni a figyelmet kiemelkedő megoldásaikra, és ezzel együtt vállalatuk tevékenységére is.

Keverjük az üzletet a szórakozással

Nem csak a helyszínül szolgáló ötcsillagos Corinthia Grand Hotel Royal teszi a TRANSLOG Connect Congress-t egy igazán élvezetes rendezvénnyé. A résztvevő szakemberek egy exkluzív látogatáson is részt vehetnek a Mercedes-Benz kecskeméti gyárában, a kongresszus első estéjén lévő koktélfogadás pedig további lehetőséget nyújt új kapcsolatok kiépítésére.

Az ötödik TRANSLOG Connect Congress november 25-26 között kerül megrendezésre Budapesten. További információért látogassa meg a www.translogconnect.eu weboldalt, vagy lépjen kapcsolatba a szervezőkkel a marketing@tegevents.eu email címen.

 

 

https://www.linkedin.com/company/teg-events

https://www.facebook.com/TEGevents

https://twitter.com/TRANSLOGConnect

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek