Tizennégy felsőoktatási intézmény csapatai a II. Jövő Mérnökei Focikupán

2019. április 08., hétfő, 17:39

Címkék: autógyár autógyártás autóipar autóipari beszállító felsőoktatás focibajnokság futball mérnök verseny

Az április 13-án második alkalommal rendezi meg az Ikarus BSE Sporttelepen a Jövő Mérnökei Focikupát a PromoSport Kft, amely másfél évtizede foglalkozik élsport, illetve szabadidős sportesemények lebonyolításával.

Az idei tornán a fővédnöki tisztet Prof. Dr. Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának tárcavezetője tölti be, illetve vele együtt Prof. Dr. Bódis József, a minisztérium oktatásért, illetve dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkára.

A tornára idén ugyanúgy 14 felsőoktatási intézmény csapata nevezett be, ahogy tavaly ilyenkor. A lebonyolítás az elmúlt évhez hasonló forgatót követi. Két hetes csoport kerül kialakításra a helyszíni sorsolás alkalmával, amelynek mérkőzéseit követően a csoport első és második helyezettek jutnak tovább majd az elődöntőkbe, onnan pedig a döntőbe.

Ott lesz a mezőnyben a címvédő Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem „válogatottja” is, amelynek játékosai a 2018-as mérkőzéseken végig jó teljesítményt nyújtottak.

A II. Jövő Mérnökei foci Kupával azonos helyszínen, a kora reggeli óráktól kezdődően kerül megrendezésre a IV. Automotive Foci Kupa is, melyre 60 autóipari vállalat jelezte részvételét.

A rendezvényre a belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezésüket az info@promosport.hu e-mail címen várjuk.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek