Tekintse meg ingyenesen az SPS Connect virtuális kiállítást!

SPS Connect - az ipar digitális találkozási pontja

2020. november 10., kedd, 17:58

Címkék: automatizálás belépőjegy digitális digitalizálás folyamat folyamatirányítás folyamatvezérlés kiállítás Nürnberg NürnbergMesse SPS SPS IPC Drives

Az SPS Connect, az SPS - Smart Production Solutions kiállítás virtuális platformja a nemzetközi automatizálási ipar digitális találkozási pontjává vált idén. A nürnbergi SPS 2020 kiállítás törlését követően a vásári kínálat átmenetileg az internetre költözött, amit a TechMonitor olvasói ingyenesen tekinthetnek meg.

Az SPS-hez hasonlóan az SPS Connect is az intelligens és digitális automatizálás teljes spektrumát lefedi - az egyszerű érzékelőktől az intelligens megoldásokig, a ma megvalósíthatóaktól az átfogóan digitalizált ipar viziójáig.

Használja ki az alkalmat, hogy nemzetközi szakértőkkel beszélje meg az ötleteit! A virtuális kiállítás a kiállítók és a látogatók, a gyártók és a felhasználók összekapcsolására törekszik változatos előadási programmal fűszerezve. Az SPS Connect három napja teljes áttekintést ad a piaci fejleményekről, annak összes termékét és újítását beleértve.

Ne hagyja ki a lehetőséget és tekintse meg ingyenesen az SPS Connect széleskörű kiállítói kínálatát! Kattintson a Regisztrációra és a jegyigényléshez használja az SPS2XMETEP promóciós kódot! A kód beírásával 100%-os kedvezményt kap a belépőjegyre!

Nyitvatartás

Az SPS CONNECT virtuális kiállítás 2020. november 24-től (kedd) november 26-ig (csütörtök) tart majd nyitva.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek