Siemens Innovation Tour 2019

2019. május 09., csütörtök, 15:28

Címkék: automatizálás digitalizálás plm siemens terméktervezés termelésirányítás

Lépjen be Ön is a digitalizáció világába. Ismerje meg Digitális Vállalat portfóliónk előnyeit.

Időpontok és helyszínek:

Miskolc

Május 23. Calimbra Hotel, 3519 Miskolc, Bencések útja

Kecskemét

Május 28. GAMF, 6000 Kecskemét, Izsáki út 10.

Győr

Május 30.  ETO Hotel, 9027 Győr, Nagysándor József u. 31.

Budapest

Június 5.  Öbölház, 1117 Budapest, Kopaszi-gát 2.

Regisztráció a helyszínen:             9:00 - 9:15 között

Kezdés:                                            9:15 órakor

Zárás:                                               16:00 órakor

Az eseményen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

Kérjük, hogy hozza magával a kiválasztott helyszínre a regisztrációját visszaigazoló e-mailünket.

Kinek javasoljuk?

  • Automatizálási rendszerfejlesztőknek
  • Beruházási és üzemfenntartási szakembereknek

Miért jöjjön el?

Az Innovation Tour témái végigkísérik a digitális ipar összes életciklusát:  a terméktervezéstől a termelésfejlesztésen keresztül a szervizszolgáltatásokig.

A konkrét gyakorlati mintapéldák megoldásain túl az életciklus egy-egy konkrét állomását kiragadva workshop-konzultációkra is kínálunk lehetőséget - többet között - a következő témákban: 

 

PLM

Rugalmas, integrált megoldásunk a tervezés, a szimuláció és gyártás következő generációját biztosítja a vállalatoknak, akik a digitális iker segítségével hatékonyabbá tehetik gyártási folyamataikat.

 

 

SIMIT – gyártás szimuláció

A termékek gyorsabb piacra kerülésének felgyorsítása a minőség megtartása mellett integrált mérnöki munkafolyamatokat, valamint a technológiák gyors álállíthatóságát követel meg. A SIMIT szimulációs platform lehetővé teszi az automatizálási alkalmazások átfogó tesztelését, és valós képzési környezetet biztosít az üzemeltetőnek még a tényleges gyártásindítás előtt. A SIMIT szoftver a gyártó és a feldolgozó üzemek teljes életciklusa alatt nagyobb hatékonyságot tesz lehetővé.

 

Ipari számítógépek új generációi 

A PC alapú automatizálás lehetőségei az Ipar 4.0 világában olyan megoldásokat kínálnak, melyek messze meghaladják a klasszikus vezérlők funkcióit. A SIMATIC PC-alapú termékek rugalmas, innovatív platformot biztosítanak a hosszú távú rendelkezésre állással, amelyek megadják a válaszokat a digitális gyár kihívásaira.

 

Korszerű tápegységek kommunikációval

SITOP - az automatizálás szíve. A SITOP tápegységei világszerte a nagy megbízhatóságukról és a kritikus hálózati feltételeknek való megfelelésükről ismertek.  Az integráció szempontjából a Totally Integrated Automation és a PROFINET egyedülálló lehetőségeket kínál a mérnöki és diagnosztikai alkalmazásokhoz.

 

 

OPC UA kommunikáció

A hálózatépítés, a szabványosítás vagy a kiberbiztonság tekintetében az ipari hálózatokra vonatkozó követelmények gyorsan növekednek. Ezen a kritikus területen a nyitott, Ethernet alapú OPC UA (Open Platform Communications - Unified Architecture) kommunikációs szabvány egyre szélesebb körben használt. Integrált biztonsági mechanizmusaival a gyártó és platform független OPC UA biztosítja a legjobb alapfeltételeket a digitalizáláshoz.

 

Rádiófrekvenciás azonosítás – kamerás rendszerek

A digitális ipar folyamatai teljes átláthatóságot és magas szintű testreszabhatóságot igényelnek. Megoldásaink megszüntetik a valós és a digitális világ közötti szakadékot - és új lehetőségeket teremtenek az egész termelési és ellátási lánc értékének növelésére. A jövő iparágainak  végfelhasználói számára egyedülálló és konzisztens azonosító és helymeghatározó rendszereket kínálunk az ügyfélspecifikus alkalmazásokhoz.

 

Frekvenciaváltók plusz 3 év garanciával

A Siemens hajtásrendszerei teljes mértékben integrálódnak a vezérlőrendszerbe. Magas szintű rugalmasságot, funkcionalitást és mérnöki kényelmet biztosítanak minden teljesítményszinthez és alkalmazáshoz - az egyszerű frekvenciaváltó feladatoktól és a koordinált hajtásoktól a mozgásvezérlési feladatokig.

 

SITRAIN képzési lehetőségek

Ismerje meg gyakorlatorientált tréningjeinket, melyek felkészítik munkatársait az Ipar 4.0 kihívásaira, így a tanfolyamok elvégzése után magabiztosan, a leghatékonyabb módon alkalmazhatják az új technológiákat.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek