S&T Altair HyperWorks Szimulációs Akadémia

Bemutatjuk a szimuláció-vezérelt tervezés új platformját

2019. március 04., hétfő, 09:18

Címkék: Altair HyperWorks S&T Consulting Hungary Kft. szimuláció szimulációs szoftver

Az Altair és az S&T tisztelettel meghívja Önt az S&T “Altair HyperWorks Szimulációs Akadémia 2019” c. rendezvényre. Az eseményt kizárólag ipari cégek, kutatóintézetek és oktatási intézmények számára rendezzük.

Ismerje meg az Altair olyan innovatív megoldásait, mint a hálómentes, villámgyors Simsolid rendszer, vagy a nemrégiben elindított átfogó, a mérnökök mindennapi szimulációs eszközének tervezett solidThinking termékcsalád. Nyerjen betekintést a HyperWorks rövidesen megjelenő új generációjába!  Előadóink élő bemutatókon, érdekes magyar és nemzetközi esettanulmányokon keresztül ismertetik a rendszer lehetőségeit.

Az Altair HyperWorks egyike a világ vezető szimulációs rendszereinek. Az Altair HyperWorks rendkívül népszerű a járműiparban, a hadi és légi iparban. A HyperWorks termékeit olyan világcégek alkalmazzák, mint pl. az Airbus, Ferrari, Daimler.

Időpont: 2019. március 19. 8.00 – 15.00

Helyszín: RUBIN Wellness & Conference Hotel, 1118 Budapest, Dayka G. u. 3.
 

Parkolás: vendégeink részére a szálloda parkolójában díjmentes.

Nyereményjáték

* Azon kedves vendégeink között, akik a rendezvény kezdetekor elfoglalják helyüket az előadó teremben, a nap végén kisorsolunk 2 db. 30.000 Ft értékű JBL Flip 3 vízálló bluetooth hangszórót (16 W)

Vezető szerep

Legyen szó nemlineáris statikai, hőtechnikai, elektromágneses, robbantási, járműdinamikai, ütközési, ergonómiai, áramlástani, képlékeny lemezalakítási, extrudálási stb. vizsgálatokról, mindent egy kézből nyújtunk. A HyperWorks vezető szerepet tölt be napjaink legkurrensebb szimulációs technológiájában, a topológiai optimálásban.

Innovatív rendszer

Innovatív csomagrendszerével más high-end szimulációs rendszerekhez képest sokkal alacsonyabb áron juthat hozzá átfogó szimulációs megoldáshoz, ráadásul több mint 50 külső szimulációs szoftverhez is hozzáférhet a HyperWorks licencekkel!

Már alkalmaz valamilyen megoldót?

Nem probléma! A HyperWorks pre- és posztprocesszorai bármilyen más megoldóhoz kiválóan illeszkednek, és töredék idő alatt képesek jó minőségű hálót készíteni.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek