Rekord magyar részvétel a brnói kiállításon

Nyolc magyar cég saját, további három pedig cseh partnerének standján jelenik meg.

2016. szeptember 21., szerda, 20:30

Címkék: automatizálás Brno gépgyártás gépipar graphIT ipar 4.0 ISD Dunaferr Zrt. kiállítás MSV 2016

A gépgyártás hagyományos találkozóhelye új impulzusokkal várja a látogatókat Az MSV 2016-os partnerországa Kína lesz.

2016. október 3-7. között immár 58. alkalommal nyitja meg kapuit Közép-Európa vezető ipari termékeket és technológiákat bemutató gépipari szakvására. Brnóban a gépgyártás és szerszámkészítés, hegesztés, műanyagipar, öntészet és felületkezelési technológiák legújabb trendjeit láthatjuk az MSV-n és a hozzá kapcsolódó ipari kiállításokon: az IMT-n, Welding-en, Fond-ex-en, Plastex-en és Profintech-en. A hat szakvásáron összesen mintegy 1 600 kiállító vállalat mutatkozik be.

Az idei MSV kiemelt témakörének az ipar 4.0, tehát az automatizált és integrált ipari megoldások számítanak majd. A vásár központi témája az automatizálás-, mérés- és a szabályozás-technológia. Ezzel egyidejűleg a külföldi kiállítók is reflektorfénybe kerülnek: az MSV partnerországa 150 vállalat és szakmai szervezet megjelenésével Kína lesz.

A szervezők várakozásai szerint idén legalább olyan sok látogató keresi fel az MSV-t, mint 2015-ben, amikor 54 országból több mint 75 000 szakember utazott a Brnói Vásárközpontba, melyek 9%-a érkezett Csehországon kívülről.

Rekord magyar részvétel

Ismét az MSV-n találkozik régiós partnereivel az ISD Dunaferr Zrt. A vállalat közel tíz éve rendszeres, visszatérő kiállítója a seregszemlének. Szintén visszatérő kiállító a ProCAM Kft, míg a Stock&Go Kft. és a Bosko-Hidraulika Kft. először mutatkozik be. Az MSV-n cseh partnerének standján állítja ki termékeit a GraphIT Kft. és MEVA-HU Kft.

A Welding nemzetközi hegesztéstechnikai vásáron első alkalommal állít ki az IWELD Kft., míg a Plastex műanyag- és gumiipari nemzetközi szakvásáron saját standon a Hitze Bt. és a LUC Kft., képviselete standján pedig a MOL Petrolkémia Zrt. mutatkozik be. A Profintech nemzetközi felületkezelési szakvásáron új kiállító a  Kematechnik Kft.  A magyar cégek így összesen több mint 260 m2-en mutatkoznak be Közép-Európa legnagyobb ipari szakvásárán, a brnói MSV-n.

 

Önálló standon
Cégnév Vásár Standszám
ISD Dunaferr Zrt. MSV V/095
ProCAM Kft. MSV B/003
Stock&Go Kft. MSV A2/005
Bosco-Hidraulika Kft. MSV V/151
IWELD Kft. Welding G2/026
HITZE Bt. Plastex G1 /082
LUC Kft. Plastex G1/047
Kematechnik  Kft. ProFintech C/029

 

Képviseletük standján
Cégnév Vásár Standszám
GraphIT Kft. MSV P/087
MEVA-HU Kft. MSV A2/027
MOL Petrolkémia Zrt. Plastex G1/017

Magyarországi képviselet:

BD-EXPO Kft.

Budapest, Maros u. 12/b

Tel.: 1/346-0273

E-mail: office@bdexpo.hu

www.bdexpo.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

SENIOR SPECIALIST ENVIRONMENTAL MANAGEMENT AND PERMITTING (F/M/X)

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

PRODUCTION SUPPORT TECHNICIAN (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek