PLM Perspektíva meghívó

2015. szeptember 07., hétfő, 11:29

Címkék: cad graphIT nx PLM Perspektíva 2015 Quality Management Solid Edge Tecnomatix

A graphIT Kft. - a hazai CAD/CAM/PLM piac meghatározó forgalmazója - idén is megrendezi legrangosabb PLM ipari rendezvényét, a PLM Perspektíva szakmai napot.

Az idei Perspektíva rendezvényünk logója különbözik a korábbi évektől… és maga a rendezvény is különbözni fog. Az ún. “hashtag” használata nem véletlen a logóban. Az interneten ez a jelölés szolgál az azonos érdeklődésű témák összegyűjtésére. Mi is ezt tesszük most a PLM Perspektíva 2015 rendezvényünkön. Összegyűjtünk mindent, ami a #CAD, #CAM, #PLM kulcsszavakhoz kapcsolódik, és még azon is túl a kapcsolódó technológiákat, hardvereket, szerszámgépeket, vezérléseket, Lean eszközöket, és még sok mindent, ami ügyfeleinket érdekelheti, és kapcsolódik a graphIT jól ismert szakterületeihez.

Tavaly nagy sikert aratott, hogy nem csupán a termékek, hanem mérnöki megoldások köré is csoportosultak az előadások. Ezt idén is megtartottuk, lesznek termékújdonságok, iparági megoldások és alkalmazott technológiák a szekció előadásokban. A termékújdonságok szekcióban a Solid Edge, az NX, a Tecnomatix, illetve a Quality Management termék portfóliók újdonságait ismerhetik meg.

A perspektíva rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a következő link megnyitásával lehet:

Időpont: 2015. október 14.

Helyszín: MiMozink Óbuda – 1032 Budapest, Bécsi út 154. (EuroCenter)

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

 

 

Miben lesz más az idei Perspektíva?

  • A graphIT Kft. egyre nagyobb hangsúlyt helyez a saját fejlesztésű termékekre, melyekből három is bemutatásra kerül a rendezvény során!

  • Mindent összegyűjtünk, ami a #graphIT által képviselt technológiákhoz kapcsolódik.
  • A #plmperspektíva nem csupán termékbemutató, hanem szakmai szekciókon keresztül esettanulmányok, illetve ipari alkalmazási példák széles gyűjteménye.
  • A közösségi média segítségével mindenki részt vehet a rendezvény alakításában.
  • Azoknak, akik nem tudnának esetleg megjelenni a rendezvényen, folyamatosan közvetítjük majd a legérdekesebb információkat és tudnivalókat a közösségi médiákon keresztül!

Használja a #plmperspektiva címkét Facebook-on, Twitter-en, illetve Instagram-on. Tegyen közzé graphIT technológiákhoz kapcsolódó képeket, bejegyzéseket 2015. október 14-ig és nyerjen értékes nyereményeket a perspektíva rendezvényen.

Tervezett program:

Reméljük felkeltettük érdeklődését, és találkozunk a PLM Perspektíva 2015 rendezvényen!

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek