PLM PERSPEKTÍVA 4.0

2016. október 24., hétfő, 13:54

Címkék: CAD/CAM/PLM graphIT ipar 4.0 nx PLM Perspektíva 2016 Solid Edge ST9 Tecnomatix tervezői szoftver

A graphIT Kft., a hazai CAD/CAM/PLM piac meghatározó forgalmazója, mint minden évben, idén is megrendezi a PLM Perspektíva szakmai napot, melyre ezúton meghívjuk Önt.

Az idei PLM Perspektíva rendezvény az Ipar 4.0 koncepciójára épül. A cég ezen belül azt mutatja meg, hogy az általa forgalmazott és a támogatott rendszerek minként támogatják az Ipar 4.0 koncepcióját. A hagyományos gyártási folyamatokkal szemben az Ipar 4.0 a rugalmasságával, hatékonyság növelésével megteremti a gyorsabb piacra jutást és a magasabb minőséget, amelynek alapfeltétele, hogy megfelelően előkészített adatokat kapjon a gyártás. A PLM Perspektíva célja, hogy bemutassa azokat technológiákat, amelyek lehetővé teszik, hogy a megfelelő adatok megfelelő formában és a kellő rugalmassággal álljanak rendelkezésre a gyártás számára, és optimalizálja valamint támogassa a döntéshozatalt.

Tavaly nagy sikert aratott, hogy nem csupán a termékek, hanem mérnöki megoldások köré is csoportosultak az előadások. Ezt az idén is megtartották, lesznek termékújdonságok, iparági megoldások és alkalmazott technológiák a szekció előadásokban. A termékújdonságok szekcióban a Solid Edge, az NX, a Tecnomatix, illetve a Quality Management termék portfóliók újdonságait ismerhetik meg.

Idén a résztvevők között kisorsolunk egy Fujitsu laptopot!

Időpont:

2016. november 9. (szerda)

Helyszín:

MiMozink Óbuda
1032 Budapest, Bécsi út 154. (EuroCenter)

 

Részvételi díj:

Ingyenes. Részvételi szándékát kérjük, hogy a lap alján található regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze!

Kedvcsinálóként egy kis összefoglaló a tavalyi PLM Perspektíva 2015 rendezvényről:

 

Reméljük felkeltettük érdeklődését, és találkozunk a PLM Perspektíva 2016 rendezvényen!

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek