Prága felé félúton

Az őszi vásáridény Közép-Európa legnagyobb ipari vásárával, az MSV-vel veszi kezdetét a Brnói Vásárvárosban

2012. szeptember 07., péntek, 07:04

Címkék: BD-Expo Brno Brünn BVV FOND-EX IMT INTERPROTEC MSV Plastex PROFINTECH WELDING

Szeptember elején rendezik Brnóban a több technológiai szakvásárral kísért MSV Nemzetközi gépipari vásárt, októberben pedig a Dance Life Expo ősbemutatója után a sport uralja a vásárvárost. Október végén a Brnói Vásárközpont a MEDICAL SUMMIT BRNO nemzetközi egészségügyi kongresszusnak ad helyet.

Az ősz hagyományosan a rendezvények főszezonja a Brnói Vásárvárosban, hiszen több mint 50 éve rendezik e helyszínen, éppen ebben az időszakban a Nemzetközi Gépipari Vásárt.

Nagyüzem

Idén szeptember 10-én nyitja meg kapuit a seregszemle, vele párhuzamosan pedig az IMT Nemzetközi fémmegmunkálási szakvásár, valamint a technológiai szakvásárok sokasága az öntészet (FOND-EX), a hegesztéstechnika (WELDING), a műanyagok (PLASTEX), a felületkezelés (PROFINTECH) és a munkavédelem (INTERPROTEC) területén. A szakvásárok sokaságához kitűnően kapcsolódik a JOB FAIR MSV 2012 állásbörze is. Az MSV idei fő témája az automatizálás. Az MSV keretében rendezik a „The India Show”-t 150 indiai vállalat bemutatkozásával, amelynek alkalmából az indiai állami szervek számos képviselőjét várják az MSV-re.

Október a sportoké

Október elején a SPORT LIFE, a BIKE BRNO és a CARAVANING BRNO szakvásárokon a sport tölti be a Brnói Vásárvárost. Ezek a rendezvények szakterületük legjelentősebb seregszemléi Kelet-Európában, a kísérő rendezvényeken pedig rendszeresen számos neves sportoló is részt vesz. A hagyományos vásárokat gazdagítja 2012-től a DANCE LIFE EXPO, a táncosok találkozója, amely tapasztalatcsere és inspiráció is egyben.

Hi-tech orvoslás

Október második felében vendégeskedik a Brnói Vásárvárosban a KONGRESS MEDICAL SUMMIT BRNO. A rendezvény nemzetközi kongresszusokat és szimpóziumokat kínál többek között a minimál invazív sebészet és a robotokkal támogatott sebészet területéről, egybekötve a Cseh Orvosi Társaság éves kongresszusával.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek