OKUMA online szemináriumok indulnak

Az Okuma hazai képviseletét ellátó Smartus Zrt. hetente két alkalommal tervez online bemutatókat tartani

2020. április 17., péntek, 11:56

Címkék: forgácsolás intelligens gyártás OKUMA Smartus Zrt. webinárium

A minden évben hagyományosan tavaszal megrendezett Lunch&Learn rendezvényt idéna kialakult járványügyi helyzet miatt később kerül megrendezésre. A Smartus Zrt. azonban jelenleg is arra törekszik, hogy a digitalizáció adta lehetőségeket kihasználva tudásanyagot online bemutatók formájában ossza meg az ügyfelekkel.

A cég a következő hetekben számos alkalommal tervez online bemutatókat tartani, melynek első előadása jövő héten kedden lesz, majd hetente két alkalommal szándékoznak érdekes témákkal jelentkezni, hogy beszámoljanak a gyártást segítő intelligens technológiákról, valamint a fejlesztési irányokról.

Az első szeminárium tematikája:

Intelligens Technológiák

  • Thermo-Friendly Concept, amely a környezeti hőingadozásból eredő pontatlanságokat küszöböli ki és maximális pontosságot biztosít
  • az ütközések elkerüléséért felelős Collision Avoidance System
  • a Machining Navi a szerszámból és szerszámbefogó rendszerből érkező rezgéseket csillapítja
  • 5-Axis Auto Tuning System: 5-tengelyes gépek automatikus geometriai finomhangolása
  • Servo Navi - a servo hajtás finomhangolása (automatikus munkadarab súly meghatározás, irányváltási "tüske" automatikus kompenzálás, servo hajtás vibráció automatikus kompenzálása, forgó tengely tehetetlenségének automatikus meghatározása)

Ezen technológiákat kombinálva a szerszám és mérőeszköz gyártók által biztosított szoftveres megoldásokkal és alkalmazásokkal, a speciális gyártási igényeket is kielégíthetik. Az OSP és az intelligens technológiák a japán Monozukuri elvet tükrözik, amely a folyamatos fejlődést és kiváló minőségű termékek gyártásának igényét fogalmazza meg.

Mikor?     2020.04.21. 10:00 kezdéssel

Az előadások után természetesen lesz idő kérdéseket feltenni, amelyre a Smartus Zrt munkatársai készséggel válaszolnak.

Az OKUMA és a Smartus Zrt. felelős vállalkozásként a vírushelyzetre való tekintettel igyekszik a személyes kontaktusokat a minimálisra csökkenteni. Köszönjük, hogy részvételével Ön is hozzájárul mindannyiunk biztonságának megőrzéséhez.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

SENIOR SPECIALIST ENVIRONMENTAL MANAGEMENT AND PERMITTING (F/M/X)

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

PRODUCTION SUPPORT TECHNICIAN (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek