Nyár elejére halasztották a világ vezető huzal- és csőipari szakvásárait

Az új időpont: 2022. június 20-24. között. A helyszín változatlanul Düsseldorf.

2022. január 20., csütörtök, 14:06

Címkék: cső csőipar düsseldorf huzal kábel kábeltechnológia messe düsseldorf Tube Tube 2014 Tube 2016 Tube 2020 Tube 2022 wire Wire 2014 wire 2016 wire 2020 wire 2022

A Messe Düsseldorf az érintett partnerekkel és egyesületekkel egyeztetve 2022. június 20-24. közé halasztott a wire és Tube szakkiállításokat. A dinamikusan emelkedő járványügyi esetszámok olyan módosításokat tett szükségessé a düsseldorfi vásári naptárban, ami az eredetileg május 9-13. közé tervezett wire és a Tube vásárok átütemezését is megkövetelte.

Az új időpont nagyobb tervezési biztonságot ad és a részben egyidejűleg megtartott METAV szakvásár miatt hozzáadott értéket is kínál. A fémmegmunkálási technológiák vezető szakkiállítását a VDW (Német Szerszámgépgyártók Szövetsége) már korábban június 21-24. közé halasztotta.

Kiállítóink egyetértenek abban, hogy szükség van a wire és Tube szakkiállításokra – de egy olyan időpontban, ami a legnagyobb sikkel kecsegtet – hangsúlyozta Wolfram N. Diener, a Messe Düsseldorf vezérigazgatója. – A nyár elejét tekintjük ideális időszaknak. Nemcsak a járványhelyzet enyhülésére számítunk, hanem arra is, hogy külföldről is többen látogathatnak majd el a rendezvényekre. Ez azt jelenti, hogy a kiállító cégek és a látogatók olyan környezetben találkozhatnak majd, amit egyértelműen kevésbé érint majd a járvány.”

Iparágaik első számú nemzetközi szakkiállításaiként a wire és a Tube globális vonzerővel bírnak és az átlagosnál hosszabb átfutási időt igényelnek. A hagyományosan kétévente megrendezésre kerülő vásárok kiállítóinak  kétharmada külföldről érkezik Düsseldorfba. A látogatók rendszerint több mint 80 országból érkeznek. A 2022. június 20-tól 24-ig tartó új vásári dátum tehát egyértelmű tervezési biztonságot nyújt ezeknek az iparágaknak.

„A kiállítók, a látogatók és az egész vásári ágazat biztonságának megtervezése a legfontosabb dolog a fokozódó járványhelyzetben – mondta Bernd Jablonowski, a Messe Düsseldorf teljes Metals and Flow Technologies Portfóliójának divízióvezetője. – A két vezető világvásár nyár elejére halasztásával ehhez a helyzethez alkalmazkodunk.”

A wire kiállítói a 9–15. kiállítótermekben, a Tube kiállítói pedig az 1–7a. csarnokokban mutatják majd be újdonságaikat.

A METAV nemzetközi fémipari szakkiállítás 2022. június 21-24. között kerül megrendezésre a 16. és 17. számú kiállítótermekben. METAV szervezője és lebonyolítója a VDW, a Német Szerszámgépgyártók Szövetsége.

www.wire.de

www.Tube.de

Magyarországi Képviselet

Máté Szilvia, ügyvezető

BD-Expo Kft.

Tel.: 1/346-0273

E-mail: office@bdexpo.hu

www.bdexpo.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek