Négy webinár februárban a GF Machining Solutionstól

2021. február 09., kedd, 14:34

Címkék: 3d fémnyomtatás 3D nyomtatás additív gyártás additív technológia fémnyomtatás GF Machining Solutions ipari 3d nyomtató webinárium

Érdekli az additív gyártás? Vegyen részt a GF Machining Solutions által szervezett 3D fémnyomtatási webinárokon és merítsen ötleteket a megmunkálási folyamatok megújításához! A négy webinár témaköreit úgy alakították ki, hogy mind az érdeklődők, mind a már tapasztalt felhasználók számára hasznosak legyenek.

2021. február 11., csütörtök, 16:00 - 16:45

1. webinár (angol nyelvű)

A sorozat első rendezvénye az additív gyártás kezdő belépőiek szól, és általánosan átfogó bevezetést ad a technológiába. Az első lépésben a következő témákat járjuk körül:

  1. A tömböktől a porig

Fedezze fel a 3D fémnyomtatási folyamat alapjait, működését, a szükséges berendezéseket és a technológia jövőbeli trendjeit.

  1. A kör az utómunkákkal zárul be

Az additív gyártás valódi „varázslat”, de mindig szükség az utómunkára. Ismerje meg, hogy miként fejezhető be az 3D nyomtatás más megmunkálási folyamatokkal.

  1. Additív világ

Még az ultrakomplex geometriával nem rendelkező alkatrészeket esetében is hasznos lehet az additív gyártás. Fedezze fel, miért lehet jobb egy viszonylag egyszerű, 3D nyomtatott parabolikus antennakeret a hagyományos megmunkálási technikákkal készült társainál!

2021. február 16., kedd, 16:00 - 16:45

2. webinár (angol nyelvű)

Az additív gyártás magában foglalja a terméktervezés újragondolását, valamint a megmunkálási folyamat adaptálását. A GF Machining Solutions széles technológiai portfóliója és a DXpertTM szoftverrel végzett teljes integráció a zökkenőmentes folyamat érdekében a teljes munkafolyamatot lefedi.

2021. február 18., csütörtök, 16:00 - 16:45

3. webinár (angol nyelvű)

Részletesen bemutatjuk a sokoldalú DMP Flex 350 gépet, mely ideális választás számos alkalmazásra a gyors prototípusgyártástól a sorozatgyártásig. Ismerje meg a gép felépítését, vezérlését, és az összes fontos szempontot, amik révén az DMP Flex 350 egy tökéletes belépő szintű géppé vált.

2021. február 24., szerda, 16:00 - 16:45

4. webinár (angol nyelvű)

Triviálisan hangozhat, de a nyomtatott alkatrészt a folyamat végén le is kell választani az építőtálcáról. A hagyományos huzalszikra, vagy szalagfűrész számos hátránnyal jár. Ismerje meg, hogyan egészíti ki tökéletesen a CUT AM 500 az additív gyártás folyamatát!

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek