Molding Expo: közösen a szerszámgyártásért

2020. november 30., hétfő, 17:41

Címkék: formagyártás messe stuttgart molding machine Stuttgart szerszám szerszámgyártás szerszámkészítés szerszámtechnika

A 2021. június 8-11. között ismét a Molding Expo válik majd a szerszám- és formagyártás központi piacterévé. Az iparág legújabb fejlesztéseit is trendjeit bemutató átfogó kísérőprogram a vásár értékes információkkal várja a látogatókat. A kísérőprogram megszervezésében fontos szerepet játszik a WBA Aachener Werkzeugbau Akademie GmbH.

A közös cél az, hogy tematikus napokat hozzanak létre egy-egy fókuszpontra, valamint előadásokat, pódiumbeszélgetéseket és egyéb lehetőségeket kínáljanak a tapasztalatcserére. „A WBA közösségének köszönhetően kitűnő betekintést nyerhetünk az ipar előtt álló kihívásokba, így lendületet adhatunk az ipar jövőbemutató fejlesztéseinek – jelentette ki Prof. Dr.-Ing. Wolfgang Boos, a WBA ügyvezető tagja. – Ez magában foglalja mind a stratégiai, mind a technológiai cselekvési ajánlásokat annak érdekében, hogy a szerszámgyártás felkészüljön a jelenlegi és jövőbeli kihívások kezelésére. A Molding Expo ideális platformot nyújt számunkra ebben a törekvésben.” A szakmai látogatók olyan témakörökkel ismerkedhetnek meg, mint fenntarthatóság a szerszámgyártásban, a globális piacok, a digitalizálás, a munkavállalók képzése, az innovatív koncepciók a szerszámtechnikában, valamint az innovatív és alternatív gyártási eljárások.

„Örülünk, hogy újabb tapasztalt partnerként a WBA is csatlakozott hozzánk, hiszen a szerszámgyártásban szerzett magas kompetencia lehetővé teszi a Molding Expo számára, hogy még jobban megfeleljen az ipar jelenlegi igényeinek és kihívásainak” – mondta Florian Niethammer, a Molding Expo projektmenedzsere. A WBA több mint 80 tagvállalattal rendelkezik az ipari tanácsadás, a továbbképzés, a kutatás és a szoftverfejlesztés területén, és a szerszámgyártás egyik vezető partnerének számít.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek